5 подходящи пози за безшумен секс

Любопитно 19.04.2021 15:14 Снимка: ДНЕС+

5 подходящи пози за безшумен секс

Ако се притеснявате, че някой внезапно може да нахлуе, докато правите секс сме ви подготвили няколко подходящи пози.

Двете задължителни неща за по-голяма сигурност са да затворите вратата и да проверите дали леглото скърца.

  1. „Мисионерската“

Добре познатата и приятна „мисионерска“. Може да я практикувате, както на леглото, така и на земята. С тази поза, ръката ви е свободна и можете да покриете устата си, в случаите, в които не може да се сдържите. Интимността, целуването и чувствата са безценни.

  1. 69 – един срещу друг

Подобно на известната орална поза 69, но двамата лежите един срещу друг. И за двамата е по-лесно и удобно и имате повече въздух, защото не се усуквате. И тук отново предимството е, че ръцете ви са свободни.

  1. Под душа

Сексът е банята е невероятно възбуждащо и интересно изживяване. Ако не сте само двамата, това е идеалното място, тъй като вратите  се заключват, а звукът от водата заглушава останалите звуци. Качете крака си на ръба на ваната или душ кабината и използвайте лубрикант.

  1. Лице във възглавницата

Това е тиха версия на „кучешката“ поза. Легнете по корем, вдигнете коленете и лактите. Тази поза е идеална за стимулиране на клитора и дълбоко проникване. Всички стонове, които издавате от удоволствието, ще са заглушени от възглавницата.

  1. Тихи „лъжички“

Добре познатата поза, в която и двамата лежите един зад друг. Повдигнете горния крак, за да проникне партньорът ви и след това го пуснете. Можете да се движите безшумно и да се наслаждавате на близостта си, дори и леглото да е скърцащо.

CHF CHF 1 1.78192
GBP GBP 1 2.27388
RON RON 10 3.96962
TRY TRY 10 1.9401
USD USD 1 1.60709