4 съвета за вълнуващ секс с партньора ви

Любопитно 13.10.2020 12:01 Снимка: ДНЕС+

4 съвета за вълнуващ секс с партньора ви

Всяка двойка в даден момент стига до етап, в който сексът става скучен и не удовлетворява желанията, които имате. Често хората прибягват към смяна на партньора, но това не винаги носи необходимия ефект.

Опитайте се да възстановите тръпката с половинката си като експериментирате, разнообразявате и търсите нови начини за удоволствие, които ви зареждат със страст и желание за постоянен секс с любимия ви.     

Вижте няколко идеи за разнообразяване на сексуалния ви живот, без да изневерявате:

  1. Разиграйте „въздържание“ от секса

Наясно сме, че най-хубави са забранените неща или тези, от които ни ограничават. Изпробвайте за седмица да се въздържате от секс и да отказвате на партньора си. Винаги можем да измислим да се оправдаем с нещо, все пак сме жени. През това време не прибягвайте към други методи за постигане на оргазъм.

Помислете за първия път, когато сте се срещнали, за първата ви целувка заедно. Целуването по шията е достатъчен интимен контакт. Държането за ръка не е навик, който отминава, той създава близост, която може да се постигне със секс.

След това докосвайте телата си и открийте нови зони на чувствителност, но продължавайте да избягвате оргазма. Оргазъм си позволете чак в края на седмицата без значение, по какъв начин сте избрали да го постигнете.

Със седмица въздържание ще пробудите сетивата си, ще изострите чувствителността и ще подобрите усещането по време на секс.   

  1. Масажирайте го

Едно от най-стимулиращите неща в секса е масажът. Правете го бавно, почивайте от време на време, но запазете допира на телата си.

Дори най-обикновеният масаж върши чудеса и помага за справяне с напрежението от деня. Доста често масажът завършва със секс, но има случаи, в които просто няма желание. Ако либидото на половинката ви е потиснато по-добре поговорете и отстъпете, всеки изпада в подобни моменти.   

  1. Събудете сетивата

Добрият секс се дължи на докосването, системните събития и хубавите усещания. Събудете сетивата си. Какво е по чувствено и възбуждащо от приглушена светлина, приятна мелодия и хубав аромат? Може да прибавите и ягоди. Със сигурност дори не помните кога за последно се хранихте един друг. Съчетайте закуската и секса и няма да съжалявате.

  1. Шепнете му

Един от най-интимните моменти между двама души е шепненето в ушенце. Усещането за леко гъделичкане и дъха на любим човек не се използва само по време на любовна игра, то е част от общуването ни с партньора.

Почти същото действие има и палавият разговор по телефона. Той ни зарежда и ни държи до момента, в който физическия контакт с човека ни се осъществи.

Може да опитате и със съобщения, но ефектът не е толкова голям и разгорещяването изисква повече време.

CHF CHF 1 1.82822
GBP GBP 1 2.16813
RON RON 10 4.01402
TRY TRY 10 1.99697
USD USD 1 1.67194