4 начина, да спечелите всеки мъж

Любопитно 06.08.2020 09:17 Снимка: ДНЕС+

4 начина, да спечелите всеки мъж

Много хора смятат, че най-търсените качества в една жена са свързани с външната красота. Всъщност това изобщо не е така. Стегнатото дупе, дългите крака и русата коса не са най-важните критерии. Когато става въпрос за отношения в дългосрочен план, мъжете търсят много по-стойностни неща в човека до себе си.

1. Интелигентност

Това е едно от най-важните женски качества според повечето мъже. Те искат да могат да разговарят с половинките си на различни теми. Да се забавляват заедно, но и да обсъждат проблемите си. Нужно им е разбиране, а могат да го получат единствено и само от една наистина интелигентна жена.

2. Самостоятелност

Мъжете нямат нищо против да правят изненади и да плащат сметката в ресторанта. Въпреки това, искат да знаят, че половинката им е самостоятелна и не се възползва от тях. Постоянното искане на материални неща определено ги отблъсква.

3. Не говорят за бившите си

В никакъв случай не сравнявайте настоящия си приятел с бившия. По този начин наранявате достойнството на половинките си. Има толкова много други теми, които можете да обсъждате. Изберете такава, която е приятна и за двама ви. Мъжете харесват жените, които са готови да оставят бившите си в миналото и да продължат напред.

4. Уважение към личната свобода

Повечето мъже определено имат нужда от свобода, която обаче не всяка жена е готова да даде. Дамите, които уважават свободата на половинките си, правят положително впечатление. Мъжете определено харесват жени, които имат собствени хобита и интереси. Има дами, които са наистина обсебващи, което изключително много отблъсква силния пол. Дайте на човека до себе си лично пространство и той ще ви се отблагодари многократно.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448