3 неща, които мъжете не харесват в жените

Любопитно 03.08.2020 17:10 Снимка: ДНЕС+

3 неща, които мъжете не харесват в жените

Ние, жените, може би никога няма да успеем да разберем мъжете напълно, но не е тайна, че и те никога няма да ни разберат. Има определени качества, които никоя жена не би одобрила в представител на силния пол. Разбира се, има и качества, които мъжете не харесват у жените. Знаейки ги, има реален шанс да направите комуникацията малко по-лесна.

1. Жени, които драматизират прекалено много

Определено това е едно от качествата, които мъжете най-много мразят в една дама. Те приемат прекалената емоционалност като болна психика. Преекспонирането на съвсем обикновени случки е омразно за всеки представител на силния пол. Изблиците на сълзи никога не са били приятни за мъжкото съсловие, така че „кралиците на драмата” определено отпадат от всички мъжки класации. Мъжете харесват жени, с които могат да се разберат спокойно, без излишни филми и изпълнения.

2. Жени, които са прекалено надути

Нито един мъж не харесва жени с вирнат нос, които смятат, че светът се върти около тях. Разбира се, самоувереността е много важно качество, но не в прекалено големи количества. Надутата жена без никакво чувство за такт е много неприятна гледка. Дори мъж от „същата порода” не би могъл да понесе жена с прекалено голямо его. Всички представители на мъжкото съсловие търсят жена, която е достатъчно самоуверена, но не и надута.

3. Жени, които се опитват да командват

Не е тайна, че мъжете понякога имат нужда да бъдат направлявани, но това не означава, че се нуждаят от командир, който всеки ден да измисля нови закони и разпоредби. Никой не иска да бъде в клетка, вместо във връзка. Да, много мъже позволяват да бъдат „водени за носа”, но краят на тези отношения идва много бързо. Ако трябва да сме напълно обективни и жените мразят да бъдат командвани, пък какво остава за мъжете.

 

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113