2-те най-неопитни зодии в секса

Любопитно 05.12.2020 10:52 Снимка: ДНЕС+

2-те най-неопитни зодии в секса

Е, разбира се, не всеки е добър във всичко. Има зодии с особени характери и са плахи, затворени и срамежливи. Това се отразява и на сексуалните им уменията.

Ето кои са по-неопитните зодии в секса:

Рак

Представителите на тази зодия са нежни и чувствителни. За тях любовта е емоция, нежност, чувство и мили думи. Затова и сексът остава на заден план.

Според тях, щом двама души се обичат, най-важно е да има разбирателство, споделяне и уважение. Поради тази причина държат и сексът да е романтичен, а всички сме наясно, че този секс не е може да се разнообрази по много начини и страстта липсва.

Еднотипното им поведения ги лишава от възможността да опитват нови неща, затова не са много добри в леглото.

Ако сте във връзка с Рак, не очаквайте промяна в сексуалните му навици, обичайте го такъв, какъвто е или намерете някой, който да отговаря на вашите желания.  

Везни

Везните правят секс, само когато са влюбени. Те не са фенове на случайни, безсмислени и мимолетни връзки. Те смятат, че сексът не е хубав, ако няма чувства и това за тях е просто загуба на време.

Малкото сериозни връзки, които са имали, ги лишават от опита и уменията, които придобиват приятелите им с години. 

Притесняват се на опитват нови неща в секса и залагат винаги на сигурното. Не си падат дори по порно и не можете да ги убедите да гледате заедно. 

Представителите на тази зодия не са сигурни в уменията си в леглото и затова не се впускат в много и нови и преживявания. 

CHF CHF 1 1.81988
GBP GBP 1 2.19576
RON RON 10 4.01254
TRY TRY 10 2.16004
USD USD 1 1.62121