2 от Том Круз и 2 от Кийт Ърбан - всичко, което знаем за четирите деца на Никол Кидман

Любопитно 20.09.2023 18:06 Снимка: ДНЕС+

2 от Том Круз и 2 от Кийт Ърбан - всичко, което знаем за четирите деца на Никол Кидман

Никол Кидман е горда майка на четири деца. Две - Бела и Конър, споделя с бившия си съпруг Том Круз, а другите две - Съндей Роуз и Фейт Маргарет, с Кийт Ърбан, за когото е женена от близо две десетилетия.

Кидман става майка за първи път през 1993 г., когато с тогавашния й съпруг Круз осиновяват Бела. Няколко години по-късно двойката приветства в семейството сина си Конър. Въпреки че Кидман и Круз се разделят през 2001 г., през 2008 г. тя казва пред Elle, че децата им са отгледани "сред много любов".

"Те са щедри, мили и трудолюбиви", споделя по-късно Кидман. "И това са черти, които обичам да виждам в децата си."

Снимка 625681

Източник: Instagram / _hotcruise

След като се разделя с Том Круз, на 25 юни 2006 г. актрисата се омъжва за Кийт Ърбан. Две години по-късно се ражда и първата им дъщеря Съндей Роуз. През 2010 г. на бял свят се появява и по-малката й сестра Фейт Маргарет.

Никол Кидман, която не крие проблемите си със забременяването, казва пред Marie Claire Australia през 2021 г., че винаги е искала голямо семейство. "Бих се радвала на 10 деца", казва тя. "Обичам майчинството, обичам децата: те са странни, забавни и чисти."

През 2020 г. пък актрисата обяснява пред Glamour U.K. как "предпочита децата пред възрастните". "Забавно е, защото намирам тяхната перспектива за не толкова тежка. Това те поставя на тяхното по-детско и хубаво място. Мога да се справя с нещо такова, защото то може да е мимолетно. Не е нужно да се превърне в голяма тежест." 

Снимка 592587

Източник: GettyImages

Докато държи децата си далеч от светлината на прожекторите, Кидман често говори за семейния си живот през годините. Двете й по-малки дъщери дори се появяват, макар и виртуално, заедно с майка си на Златните глобуси през 2021 г.

От всичко, което е казала за това да бъде майка, до най-сладките й моменти с децата й, ето какво трябва да знаем за четирите деца на Никол Кидман: Бела, Конър, Съндей и Фейт.

Бела Кидман Круз (30 г.)

Кидман и Круз осиновяват дъщеря си Изабела Джейн малко след раждането й в Маями на 22 декември 1992 г.

"От момента, в който Том и аз се оженихме, исках да имаме бебета", казва Кидман пред Vanity Fair през 2007 г. "И загубихме бебе рано, така че това наистина беше много травмиращо. Тогава осиновихме и нашата дъщеря Бела."

Въпреки че израства с баща си в Бевърли Хилс, Изабела остава извън светлината на прожекторите. Завършва Академията за грим и прическа Delmar в Западен Лондон, преди да се насочи към кариера в модата.

Процъфтяващата дизайнерка започва работа за Holmes and Yang - модната линия на бившата съпруга на Том Круз, Кейти Холмс. През 2018 г. Бела Кидман Круз стартира своя собствена линия, BKC (известна още като Bella Kidman Cruise), продавайки тениски, украсени с нейни собствени рисунки.

През 2015 г. се омъжва за британския консултант по информационни технологии Макс Паркър и въпреки че нито един от нейните известни родители не присъства на сватбата, се твърди, че Том Круз е помогнал, като е подкрепил финансово събитието, докато източник на Кидман казва пред People, че тя е "много щастлива за Бела".

Въпреки че не качва много свои снимки в социалните мрежи, Бела поддържа активно присъствие в Instagram, като редовно публикува снимки на своето изкуство, заедно с някое случайно селфита. През март 2023 г. тя се похвали с новата си прическа. 

Конър Круз (28 г.)

Кидман и Круз осиновяват второто си дете Конър веднага след раждането му във Флорида на 17 януари 1995 г. И въпреки че бракът им приключва шест години по-късно, Никол Кидман изразява своята благодарност за връзката си с Том Круз, тъй като тя ѝ е донесла нейните две по-големи деца.

"Омъжих се много бързо и много млада", казва Кидман през 2012 г. "Но не съжалявам за това, защото това ми даде Бела и Конър и имахме фантастичен брак за дълъг период от време."

Конър израства в Лос Анджелис и за първи път усеща светлината на прожекторите през 2008 г., когато играе заедно с Уил Смит в драмата "Седем души". Въпреки че има роля и в екшъна "Червена зора" (2012 г.), като тийнейджър той се насочва към музиката, издавайки дебютния си сингъл през 2013 г. и организирайки събития като диджей из цялата страна.

Конър е и запален дълбоководен рибар - страст, която приписва на пътуванията с родителите си, докато расте. "Ходехме често на риболов, когато бях дете", споделя пред People през 2016 г. "Бях благословен да пътувам по света като дете, и сега пътувам по света - по работа."

Конър Круз - как изглежда порасналият син на Том Круз и Никол Кидман
 

Как изглежда порасналият син на Том Круз и Никол Кидман

Конър Круз вече е на 28 години

Днес 28-годишният Конър живее във Флорида и продължава да посвещава голяма част от времето си на риболова. "Конър има доста прост живот в Клиъруотър", казва вътрешен доверен човек. "Той живее в собствения си дом в сциентоложка общност. Животът му е дълбоководен риболов. Има много приятели и изглежда много харесван."

В допълнение към личния си акаунт в Instagram, където от време на време публикува снимки на впечатляващия си улов, Конър управлява и отделен акаунт, посветен на бизнеса си с барбекю Connor's Meatshack.

Съндей Роуз Кидман Ърбан (15 г.)

Съндей Роуз, първата дъщеря на Никол Кидман и Кийт Ърбан се ражда на 7 юли 2008 г. в Нашвил. Бащата на Кидман първи предлага името Съндей (от англ. "неделя") в чест на австралийския покровител на изкуствата Съндей Рийд. Двойката, която твърди, че неделята е техен "любим ден", очевидно е съгласна.

Когато Съндей е малка, семейството се мести в Тенеси. Освен че възприема австралийския жаргон на родителите си, Съндей придобива и малко южняшки акцент.

"Дъщерите ми са жителки на Нашвил. Имат южняшки характер", казва Кидман пред People през 2016 г. "Имат и малко австралийско. Имат необичаен микс. Те са хибриди."

Но австралийският акцент не е единственият начин, по който момичето следва стъпките на майка си и баща си - още от малка Съндей има страст към музиката. "Тя пее непрекъснато", казва Кидман през 2010 г. за тогавашната си двегодишна дъщеря. "Тя има репертоар от около 30 песни: "The ABC Song", "Twinkle, Twinkle, Traffic Light", "So Long, Farewell" и други."

Интимната снимка, с която Никол Кидман и Кийт Ърбан отбелязаха 17 години брак
 

17 години брак - интимната снимка на Никол Кидман и Кийт Ърбан

Двойката винаги демонстрира хармония и щастие

Изглежда че Съндей, вече на 14, иска да последва майка си във филмовата индустрия. В интервю за TIME 100 през 2018 г. Кидман споделя, че дъщеря ѝ вече е мислила да продължи кариера в развлекателната индустрия.

"Отглеждам малко момиченце, което в момента проявява интерес към режисурата", казва тя. "Искам да има възможност да следва своя път."

На международния филмов фестивал в Палм Спрингс през 2017 г. Кидман споделя пред E! News, че Съндей също се занимава с актьорство: "Дъщеря ми току-що получи роля в училищната си пиеса", казва тя. "Така че това беше основният приоритет за мен - да уча реплики с нея."

Фейт Маргарет Кидман Ърбан (12 г.)

Никол Кидман и Кийт Ърбан изненадаха всички, когато обявиха, че на 28 декември 2010 г. чрез сурогатна майка са се сдобили с още една дъщеря Фейт Маргарет.

Подобно на сестра й, името на Фейт (в превод от англ."вяра") има сладко значение. Въпреки проблемите си с плодовитостта, Кидман и Ърбан "никога не са се отказали от вярата, че ще имат още едно дете заедно", казва приятел на двойката след нейното раждане. Що се отнася до второто й име, Маргарет идва от бабата на Кидман.

Жонглирането на две малки дъщери с натоварените кариери на Кидман и Ърбан не е лесно, въпреки че актрисата споделя през 2019 г., че семейството им винаги е на първо място. Затова и тя често отказва работа, която би й коствала твърде много време далеч от дъщерите им.

Кидман и Ърбан правят всичко по силите си, за да запазят живота на дъщерите си далеч от медиите, въпреки че и Фейт, и Съндей понякога се появяват на събития през годините. Те са статисти в шоуто на HBO на майка си "Големите малки лъжи" и озвучават някои птици във филма Angry Birds 2. Момичетата дори се сближават с децата на актьорите от "Големите малки лъжи".

Пандемията от COVID-19 поставя нови предизвикателства за двете по-малки деца на Кидман. През ноември 2020 г. тя обяснява пред Glamour U.K., че Фейт и Съндей "работят чрез емоциите" на социалното дистанциране.

"Едно от най-трудните неща е просто да ги гледаш как копнеят и копнеят за приятелите си", добавя тя.

По-рано същата година Никол Кидман споделя пред Marie Claire Australia, че съпругът й е бил числено превъзхождан и понякога е трябвало да се оттегли от къщата, в която има толкова много "жени".

"Това определено е женско царство, но както казват момичетата: "Кучето е момче!", шегува се актрисата.

Въпреки че Кидман рядко публикува децата си в социалните мрежи, тя сподели сладък кадър от 11-ия рожден ден на Фейт през декември 2021 г. "Честит рожден ден, скъпа Фейт. Обичана си безмерно", написа Кидман под снимка на тортата за рождения ден на дъщеря си./lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.02237
GBP GBP 1 2.32242
RON RON 10 3.93369
TRY TRY 100 5.44702
USD USD 1 1.79632