11 признака, че мъжът е зле в леглото

Любопитно 12.08.2020 11:50 Снимка: ДНЕС+

11 признака, че мъжът е зле в леглото

Всяка нова връзка е изпълнена с надежда, трепети и много въпросителни. Невъзможно е да знаем всичко още в началото, колкото и да ни се иска. Сексът е едно от тези неща, за които се надяваме да сме на една вълна с половинката си.

Ако искате да разберете дали е зле в леглото, вижте тези знаци:

1. Хвали се с бившите си – какво са правили, колко дълго са били заедно, колко й е харесвал секса и колко е добър в леглото. Чуете ли нещо подобно, имайте предвид, че той просто се опита да убеди себе си, а истината е много различна.

2. Не живее активно – гледа телевизия с часове, не спортува и не влага много усилия в нищо, което върши. Всичко това значи, че в секса е доста пасивен и отново чака някой да действа вместо него.

3. Бави се с всеки ход – да ви целуне, да ви хване за ръката... всичко при него се случва много бавно. Това значи да не очаквате секс в следващите няколко месеца, а дори и да стане, едва ли ще сте очарована.

4. Винаги бърза – за работа, за среща и за какво ли още не. Не си разпределя добре времето и сякаш все нещо го притиска, за да върши всичко набързо. В леглото – същото!

5. Не е много подреден – всичко в стаята му е хаос, джобовете му са пълни с всякакви ненужни дребни неща, а в колата си е оставил пълна бъркотия. Това означава, че е невнимателен и върши нещата „през пръсти“.

6. Повърхностен е – непрекъснато се оглежда в огледалото, пита те как изглежда и честичко си приглажда косата. Всичко това значи, че е несигурен в себе си и във възможностите си под завивките.

7. Целува се лошо – значи няма усет и за по-важните неща. Както се казва, ако това не може да свърши като хората..

8. Има лоша хигиена – тук вече не става въпрос за умения, а просто, че на никоя жена няма да й е приятно да бъде с такъв мъж. Бягайте далеч!

9. Егоист е – ако не ти прави път, не ти отваря вратата и започва да се храни, преди ти да си започнала, трябва да ти светне „лампичката“. Той е същият и в леглото – първо гледа собственото си удоволствие.

10. Не иска да опитва нови неща – стоите си само вкъщи, ходите по едни и същи места и не правите нищо ново и вълнуващо. Това е сигурен знак, че и в секса не е особено изобретателен, дори бихме го нарекли СКУЧЕН

11. Избягва да ви гледа в очите – сигурен знак, че нещо не е наред или крие нещо от вас. Струва му се, че ако го гледате прекалено дълго в очите, ще разберете, че е срамежлив и не го бива в леглото.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448