10-те най-чести секс гафа

Любопитно 16.01.2021 10:38 Снимка: ДНЕС+

10-те най-чести секс гафа

Колкото и опитни да сме, не винаги успяваме да сме безгрешни по време на секс. На всеки се е случвало да изпадне в неприятна ситуация. Важното в такива моменти е, да ги приемаме с усмивка и всичко ще бъде наред.

Ето и кои са 10-те най-често случващи се гафове по време на страстно преживяване:

  1. Пропусната цел

Не уцели! Дори да не искате да си признаете, на повечето от вас им се е случвало да „пропуснат целта“ или да не ви стане, докато пред вас има огън жена, по която сте точили лиги дълго време.

  1. Чуждо име

Лошо, лошо! Ще се изненадате, колко много хора са изричали чуждо име, докато правят секс с половинката си. Трудно ще намерите оправдание за този гаф.

  1. Падане от леглото

Ех… и на най-добрите се случва. В разгара на страстната игра губите представа за мястото, на което сте и туп… оказвате се на земята. 39% от хората признават, че това им се е случвало. В най-добрия случай просто ще продължите на пода.

  1. Секс травма

Схващане на мускулите или протриване… ужас! Но някой път е направо неизбежно. Бъдете внимателни с грубостите и натоварването по време на секс.

  1. Чупене на леглото

25% от хората признават, че са чупили леглото. Със сигурност е бил доста див секс. Въпреки това, бъдете внимателни, за да не се нараните. А щом си падате по-бурната игра, потърсете по-здраво място, което да издържи.

  1. Проблем с дрехите

Може да ви изглежда странно, но и това се е случвало. 11% признават, че не са успели да се съблекат. Ето това вече е много, много лош късмет. Ако ви се случи да ви заяде ципа на дънките, бих ви посъветвала да вземете ножицата и да действате по план. По-добре ще е, отколкото да живеете с мисълта, че не сте успели да се съблечете.

  1. Да забравите нещо на неподходящо място

Мале, мале… В случаи, че правите секс с обвързана жена, бъдете внимателни, когато си тръгвате. Няма да е приятно мъжът и да намери чужди, мъжки боксерки или забравен часовник. Скоро след това ще почука на вратата да ви ги върне лично и да ви понабие.  

  1. Мръсни приказки

Да, в подходящия момент ги обичаме. Но някой път трябва да сте внимателни да не кажете нещо не на място. Не всяка жена понася мръсните думи.

  1. Да заспиш по време на секс

Уау! Знаете ли, че 33% от хората признават, че са заспивали по време на секс. Е, чак пък толкова ли да ти се спи?! Но е факт. Със сигурност партньорът им би се почувствал доста нелепо. Ако ви се случи, вероятно на сутринта ще се събудите сам.

  1. Да заспиш, докато се самозадоволяваш

Да, това може би е малко по-приемливо от предното. Но това важи ако сте сам. Със сигурност няма да е приятно жена ви да ви свари на дивана, с пуснато порно и ръка на интимните части. Особено ако ви е чакала да „изгледате мача“, за да правите секс.

CHF CHF 1 1.78029
GBP GBP 1 2.24671
RON RON 10 4.01196
TRY TRY 10 2.1691
USD USD 1 1.61359