Установиха нападателя на 20-годишната Виктория, провеждат акция за задържането му

Крими 02.11.2013 16:24

Установен е нападателят на 20-годишната жена в столицата. Това съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред Фокус.

Рано тази сутрин в денонощен магазин на улица „Пиротска" в София е извършен въоръжен грабеж с хладно оръжие. При самозащита, на продавач-консултантката са нанесени прободни рани от страна на нападателя. Жената е без опасност за живота, заяви главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

Проведени са оперативно-издирвателни мероприятия и е установена самоличността на нападателя. В момента в София се провежда специализирана полицейска операция за задържане на лицето.

Уведомена е прокуратурата по компетентност, каза главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

20-годишната Виктория, която беше нападната днес в столицата се оказа симпатизантка на ВМРО. Тя е танцьорка в ансамбъл "Гоце Делчев" и бъдещ политолог.

Вики е била приета в изключително престижния университет във френския град Дижон. Противно на очакванията обаче в последния момент Вики отказала да емигрира, за да може да продължи развитието си в България, съобщи пред Блиц майката на момичето.

След станалото днес нейната майка се заканила, че щом дъщеря й си стъпи на краката, цялото им семейство ще се пресели в чужбина. /24chasa.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648