Прокурорският син разказвал на приятелката си как ще я убие

Крими 18.09.2023 09:11 Снимка: ДНЕС+

Прокурорският син разказвал на приятелката си как ще я убие

20-годишната Боряна, която е имала връзка с прокурорския син Васил Михайлов в продължение на две години, разказва, че първият побой ѝ е бил нанесен още преди Васил да стане известен.

В момента тя е с денонощна полицейска охрана, назначена от прокуратурата, съобщи БТВ.

„Колко пъти ме е удрял ли? Не мисля, че мога да ги преброя“, казва в Боряна Рангелова.

Единият от побоите определя като най-жесток – в нощта срещу 28 октомври миналата година. Часове, след като Васил Михайлов е пуснат за първи път под „домашен арест“, след като прекарва месеца в ареста по обвинения за побои и заплахи.

„Донесох му една бутилка уиски и той, естествено, се напи. Видя някакво съобщение. Бяха ми отправили неприлично предложение, на което аз в никакъв случай не съм откликнала. Започна да ме удря, многократно, по лицето ми, по тялото ми, дърпаше ме за косата. Прецених, че е най-добре да звънна на майка му. В опита си да го успокои ме беше прегърнала и той удари и нея“, спомня си Боряна.

„В разговора ни на 1 юли той ми обясняваше как съм предателка, как съм могла да го направя това нещо. Започна да ми обяснява как ако иска да ме убие, той със сигурност ще ме убие, ще намери начин да ме убие. Той може да убие всеки един човек, когото прецени. Дори ми разказваше за начина, по който искал да ме убие. Мислил е, че когато излезе от затвора ще ме намери, ще ме отвлече, ще ме вкара там в някакво мазе и ще ме целуне и ще ме гръмне в гърлото“, добави Боряна.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648