Пребитата на улицата певица Сибила разказа за ужаса (ВИДЕО)

Крими 16.11.2023 09:33 Снимка: ДНЕС+

Пребитата на улицата певица Сибила разказа за ужаса (ВИДЕО)

Жестоко пребитата певица Сибила Серафимова разкри, че е претърпяла зверски побой от бившия си приятел преди седмица.

Младата певица е солистка на ню уейв бандата "Виолетов генерал", нашумяла в края на 80-те, като именно нейният създател - певецът и китарист Емил Вълев, алармира в социалните мрежи за жестокия побой, нанесен на неговата солистка. 

Тя разказа, че е имала връзка с въпросния мъж преди 10 години, като и тогава също се е случвало да е агресивен.

Сега я е нападнал в центъра на София. Вече 10 дни тя е в болница.

"На 6 ноември се прибирах към вкъщи и бях нападната на улицата от моя бивш приятел. Това се случва в София на пресечката между бул. "Дондуков" и ул. "Кракра".

Бяхме заедно на парти за рожден ден, но не заедно като заедно, а всеки поотделно беше отишъл при наш общ приятел. На прибиране, когато пресичах улицата, той ме догони и измърмори нещо. Аз си изваждах телефона. Той го изби от ръката ми и го взе", каза Сибила Серафим в сутрешния блок на bTV.

Нападението става около полунощ.

"Побягнах неистово към тъмната улица "Янко Сакъзов". Догони ме.

Казах му да ми върне веднага телефона. Той го държеше високо. Замахнах, бях бясна, да си взема телефона и в този момент получих такъв безумен удар, толкова силен, че излетях", добави тя.

"Най-скандалното за мен е това, че той не осъзна, че трябва да извика бърза помощ. Продължаваше да се опитва да ме вдига, да ме дърпа и да ми казва, че съм актриса, която играе.

Хората около мен също успя да ги убеди. Те минаваха. Спираха", посочи певицата.

Когато идва екип на Спешната помощ става ясно, че има счупена тазобедрена става. Ставата ѝ е била сменена с изкуствена, а Сибила остава в болница „Пирогов“. Има и счупено рамо.

Вокалистката на ню уейв бандата "Виолетов генерал" споделя още, че това не е първият път, в който бившият ѝ партньор ѝ посяга.

"Аз се опитах да се предпазя, но ме застигна 10 години по-късно. 10 години минаха от раздялата. Причината е неговият характер и това, че аз живея живот, в който той не е и няма как да бъде.

Той казва, че много ме обича и съм жената на живота му. Явно това е начинът да го покаже", споделя тя.

"Подадени са сигнали до МВР, ще има и дела. Аз ще се боря за всички жени, които са жертви на такива безумни посегателства. Дори да не са възпитани тези мъже в мъжка доблест и нравственост, законът трябва да ги превъзпита. Няма друг начин", подчерта певицата.

По случая е образувано досъдебно производство. 

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319