Очакват скоро издирваният от Енина да се предаде в полицията

Крими 12.01.2021 12:33 Снимка: ДНЕС+

Очакват скоро издирваният от Енина да се предаде в полицията

До час и половина издирвания от органите на реда Радостин Пулев от казанлъшкото село Енина ще се предаде сам в полицията. Това увери пред медиите неговият адвокат Станимир Ченалов, който в момента пътувал към Казанлък.

Срещу 35-годишния Пулев била подадена жалба от 17-годишно момиче, според която в събота мъжът изнасилил нея и пълнолетната й приятелка, след като ги упоил. Двете били на рожден ден в село Енина, но Радостин, който също бил спед гостите, успял да ги упои и отведе в друга къща, където се гаврил сексуално с тях. Освен това ги пребил, рязал им косите и ги принуждавал да правят женска любов помежду си. След това ги изгонил от къщата, като ги заплашил с нож, че ще бъдат убити, ако проговорят за стореното.

Въпреки униженията, по-малката се престрашила и в понеделник подала жалба в полицията. От тогава мъжът е в неизвестност и се издирва. Той не е осъждан, но бил регистриран като притежател на дрога. Работел като частен охранител.

В същото време адвокат Ченалов потвърди, че срещу клиента му има друго дело - за блудство с непълнолетно момиче пак в Енина, което трябвало да започне на 26 януари в Районния съд на Казанлък. Според обвинителния акт, престъплението е извършено м периода между 10 и 15 юни миналата година. Защитникът обаче подал молба за отлагане на насроченото разпоредително заседание по делото, тъй като на датата 26 януари имал други служебни ангажименти./24 часа

CHF CHF 1 1.78029
GBP GBP 1 2.24671
RON RON 10 4.01196
TRY TRY 10 2.1691
USD USD 1 1.61359