Дават Корнелия Нинова на главния прокурор за насаждане на страх и паника

Крими 17.06.2020 14:40 Снимка: ДНЕС+

Дават Корнелия Нинова на главния прокурор за насаждане на страх и паника

Евгения Ангелова: Водата е разрешена за ползване и пиене от 18 май 2020г. със заповед на шефа на РЗИ-Хасково

Депутати от ГЕРБ подготвят сигнал до главния прокурор Иван Гешев за действията на соцлидерката Корнелия Нинова, която твърди от парламентарната трибуна, че „в Хасково и други градове на страната водата е опасна за здравето“, съобщи на брифинг в парламента народният представител от Хасково Евгения Ангелова. Народните представители от ГЕРБ-Хасково заявиха, че ще се обърнат към техни колеги от града, които са от други парламентарни групи, също да подкрепят сигнала им до прокуратурата.

„Водата на Хасково е разрешена за ползване и пиене от 18 май 2020 г. със заповед на шефа на РЗИ-Хасково“, изтъкна народният представител Евгения Ангелова. Тя изрази недоумението си как лидер на голяма политическа сила застава на трибуната в парламента и говори неистини и неща, които притесняват хората.

„В петък помислихме, че г-жа Нинова не е разбрала нещо, но тя го повтори и днес. Ние ще подготвим сигнал до главния прокурор и ще поискаме той да провери действията на г-жа Нинова. Дали те са законосъобразни, дали всяват страх, за да има успокоение за жителите на града, че водата в Хасково е годна за пиене“, подчерта Ангелова./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448