Арестуваният с бившия шеф на ДАНС: Държаха ни демостративно. Не знаеха за какво са там

Крими 23.07.2021 10:48 Снимка: ДНЕС+

Арестуваният с бившия шеф на ДАНС: Държаха ни демостративно. Не знаеха за какво са там

„Бях на стопанството с приятели и моето малко дете. Качихме се да нахраним животните в планината. Аз винаги си нося пушката с мен. Ние не сме отишли да ловуваме, само се разхождахме и гледахме“, обясни пред Нова телевизия футболният шеф на Витоша Бистрица Сергей Ташков, който беше задържан заедно с бившия шеф на ДАНС Димитър Георгиев заради съмнение за бракониерство.

“Имахме намерение да ловуваме на другия ден“, каза още Ташков. “Максимум в 11 часа е било. То там е един път. Две коли бяха зад нас - бял джип, в който де факто се оказа прасето“, обясни още футболният шеф. “Седем часа чакахме в гората, докато получат указания от властите“, допълни Ташков.

“Не сме стреляли, нито е имало някакви такива работи. Държаха ни демостративно. Не знаеха за какво са там, чакаха указания. Предполагам, че ако бях само аз, нямаше да има такива проблеми. Виждате каква е обстановката", съзря Сергей Ташков причината за атаката срещу него и бившия шеф на ДАНС.

Ташков изтъкна, че от 5-6 години Бойко Борисов не е играл футбол с отбора на Витоша Бистрица, но не изключи това да се случило именно заради приятелството му бившия премиер.

“Съмнявам се г-н Георгиев да отиде на бракониерски лов“, завърши футболния шеф./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448