Тихомир Василев за Дончева и ИБГНИ: За тях разговорите по офиси и задкулисието са нормални

Избрано 01.09.2021 09:06 Снимка: ДНЕС+

Тихомир Василев за Дончева и ИБГНИ: За тях разговорите по офиси и задкулисието са нормални

Кандидатът за депутат от формацията на Мая Манолова -Тихомир Василев скочи срещу бившите си съмишленици от ИБГНИ в социалните мрежи. След интервю на Татяна Дончева той заяви, че се радва, че не е част от коалицията, която подкрепя задкулисието.

От фейсбук на Тихомир Василев:

Гледахте ли Танчето Дончев по БНТ?

Аз разбрах едно за нея младите политици са „дихатели“, и че разговорите и задкулисието е нормално.

Разговори на тъмно по разни офиси било мъдрост, и че тройната коалиция е сътворена от „мъдри“ и „държавнически“ мисли.

Нагло обясни за разговорите и с Нинова пак по офиси, но забрави за нейните „дихатели“ сега от София-област и в миналия парламент от Бургас.

По-тъпото е, че Манолова и го позволи и я реанимира въпреки вътрешния отпор, който в момента се обърна в теманета и възхвала.

Страхотна комедия бе участието на тази жена от статуквото, която се изтъкна като бивш „знаков“ депутат на БСП и обясняваше за преговорите и за места по листите, на нейните дихатели и разпределение на субсидии с Нинова в офиса и ... Те не успяха и тя подви опашка при Манолова, която пък я прие, като „рейтингов“ играч.

На нея, стана ясно че всички са и виновни.... Щото си заминава безславно отново от политическата сцена, и защото е разкрита, че е там (като цялото изправи се) само за власт, рейтинг, позиции и заплата.

Радвам се, че не съм част от тази коалиция или к'вото е там.

Ясно се разграничавам от тези властолюбци. И се радвам, че са далеч от мен. Новото идва и трябва да е без стари муцуни, като статуквото в групата на ИБНИ.

ЗА МЕН #БиткатаПродължава #ЗаЧистаБългария /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448