Шефът на ВиК излиза с друг мъж от тоалетната (ВИДЕО)

Избрано 18.11.2023 08:28 Снимка: ДНЕС+

Шефът на ВиК излиза с друг мъж от тоалетната (ВИДЕО)

Искаме оставката на зам.-шефа на ВиК Холдинга Кирил Симеонов заради скандално поведение. ‼️ Настояваме да си направи публично тест за наркотици.

Кирил Симеонов от Варна стана герой на видеоклип в медиите, на който е с друг мъж в кабинка в мъжката тоалетна на варненско заведение. Уединилата се в тоалетната еднополова двойка едва ли е правила финансови анализи или е споделяла загриженост за бруталния воден режим, на който предизборно бяха подложени варненци през последните месеци.

Кой е Кирил Симеонов - активист на Промяната, близък приятел на Благомир Коцев (виж снимката в коментарите), ренегат от ИТН, известен с участието си в Биг Брадър, няма никакъв опит във ВиК сектора.

Развеселеният и видимо неадекватен Симеонов се присъединява лед това към компанията на новоизбраните варненски общински съветници от Промяната и новият им кмет на район Приморски (снимка в коментарите)

Коментирахме този случай с колегите общински съветници на пресконференция, но това не беше отразено в медиите.

Както и многократно питахме по време на кампанията има ли политически натиск за забавяне на ВиК ремонтите във връзка с изборите или това се дължи на тотална липса на компетентност. По тази причина и заради всички варненци, които месеци наред страдаха от постоянното спиране на водата и забавените ВиК ремонти, отразявам този случай тук, а депутатите ще отправят въпрос към министъра на регионалното развитие и към Кирил Петков за това безобразие!  Допустимо ли е лице с нулев опит и с подобно поведение да е във висшето ръководството на ВиК Холдинга?

CHF CHF 1 2.07054
GBP GBP 1 2.28085
RON RON 10 3.9386
TRY TRY 100 6.27619
USD USD 1 1.81583