Избрано 25.03.2023 20:24 Снимка: ДНЕС+

СДС-Варна за поредна година почете паметта на жертвите на лагера на смъртта край Ловеч

Варненските седесари днес се събраха пред паметната плоча на жертвите на лагера "Слънчев бряг" в Ловеч. Млади и кадърни, поели щафетата да опазят духа на Съюза на демократичните сили и завещаната демокрация, свобода и европейски път на България. Приели правилната подадена ръка, заедно да градят бъдещето на държавата. 

Всяка година СДС почита загиналите с поход-поклонение, за да си обещаят, че миналото трябва да послужи за урок и няма да допуснат отново властта да отиде в ръцете на комунистите и техните производни, въпреки опитите да бъдат овластени по всички възможни начини и чрез безпринципни коалиции и групиране в парламента.

Цветя и венци пред постамента в памет на жертвите поднесоха зам.-председателя д-р Янко Станев и и кандидатът за народен представител за 3 МИР-Варна доц. д-р инж.Медиха Хамза и представителите на коалиционния партньор ГЕРБ в лицето на Николай Нанков и Георг Георгиев.

Варненската група бе представена от областният председател на СДС-Варна Коста Владимиров, областния секретар Юрий Колев , председателите на районните структури в морската столица, членове и поддържници на синята идея и техните семейства.

CHF CHF 1 2.01114
GBP GBP 1 2.29006
RON RON 10 3.93195
TRY TRY 100 5.66429
USD USD 1 1.83543