СДС-младежи: Живото хибридно оръжие – проф. „80 процента дебили“, отново обиди българското население

Избрано 06.10.2020 23:44 Снимка: ДНЕС+

СДС-младежи: Живото хибридно оръжие – проф. „80 процента дебили“, отново обиди българското население

Позиция на младежката организация на СДС

Живото хибридно оръжие – професор „80 процента дебили“, днес отново обиди българското население, като го нарече „инфантилно“ и заля ефира с антиевропейска пропаганда.

Народният представител от БСП проф.Иво Христов демонстрира как се подменя най-новата ни история и хладнокръвно и методично се правят опити за завръщане на България в Кремълската прегръдка.

Той направи ретроспекция на министър-председателите, управлявали България в последните 30 години, благодарение на които влязохме в НАТО, ЕС и чакалнята на еврозоната, като арогантно ги нареди в една група с комунистическия сатрап Тодор Живков. В същото време, услужливо забрави да упомене социалистическите премиери Луканов, Виденов и Орешарски, които доведоха България до безпрецедентни икономически, продоволствени и политически кризи.

Поредните обиди към българските граждани, опитите за преиначаването на прехода и насаждане на пещерен евроскептицизъм, са достатъчни, за да попитаме дали Иво Христов е достоен да бъде български народен представител.

Тъй като не очакваме реакция от партията-закрилница БСП, се надяваме на следващите парламентарни избори подобни хора да не намерят място в листите на нито една политическа формация.

Ние, като млади хора, не си представяме как такива професори могат да ни обучават и да влияят върху изграждането ни като свободни личности и граждани на европейска държава. 

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448