Румен Христов: Предстоят избори, които трябва да бъдат спечелени от десницата (ВИДЕО)

Избрано 05.08.2020 13:41 Снимка: ДНЕС+

Румен Христов: Предстоят избори, които трябва да бъдат спечелени от десницата (ВИДЕО)

Десницата е тази, която осигури европейското бъдеще на България. Защото предстои пълноценното приемане на България в ЕС, а то ще стане само тогава, когато  ние станем пълноправен член на Еврозоната, когато бъдем приети във Шенген“, каза Румен Христов, председател на СДС на Националната конференция на ПП „ГЕРБ“ днес.

„Десницата е гаранция за демократичните промени, които се случиха в България. Най-старата демократична формация казва, че изборите, които идват, дали ще бъдат извънредни или редовни, ще бъдат спечелени от десницата.

Но искам и да попитам, има ли гаранция, че при назначсване на служебно правителство, то ще продължи в рамките на конституционно определения срок?

Искаме да попитаме, дали ще се правят оп0ити за удължаване на неговия мандат и кое дава гаранция, че то ще приключи работа в рамките на своя мандат.

Нека да бъдат проведени избори, аз съм убеден, че те ще бъдат спечелени от десницата.

Затова сме тук, затова сме заедно, както го показахме на Евроизборите, показахме го и на Местните избори.

Переспективата пред България е отново тя да има дясно управление.

Гледайки другата формация, или така нареченият „Отечествен фронт“ и се чудя – каквио коалиции ще има, ако те спечелят изборите?

Кой ще бъде министър – председателят, кой ще бъде министър на финансите , каква ще бъде данъчната политика, по какъв начин ще бъде решен въпросът с Ковид -19.

Отговори нямаме, но ни говорят, че има алтернатива. Когато говориш, че имаш такава, то ти трябва да кажеш какво предлагаш. Такова предложение от тях няма.

Остава малко време до изборите. Дори ще бъдат след 6, 7 или по- скоро. Ще стане ясно, но нека бъдем мобилизирани, да отведем България там, където и е мястото, а именно – пълноправен член на ЕС.

Бъдете смели, бъдете силни! Бъдете единни, бъдете упорити и да спечелим изборите”, заяви подкрепата си председателят на сините.

Геновева Михайлова

Вижте какво още каза Румен Христов във видеото :

CHF CHF 1 1.81499
GBP GBP 1 2.14178
RON RON 10 4.026
TRY TRY 10 2.18285
USD USD 1 1.65286