проОрбан и проПутин пропаганда с Ресурс от Кремъл срещу проСАЩ и проЕС пропаганда с парите на Сорос

Избрано 08.08.2022 12:41 Снимка: ДНЕС+

проОрбан и проПутин пропаганда с Ресурс от Кремъл срещу проСАЩ и проЕС пропаганда с парите на Сорос

Стефан Янев се заяви като фен на Виктор Орбан, след като обяви войната на Русия срещу Украйна за "военна операция" като пропагандата на Кремъл. 
 
"Трябва да извлечем най-добрия смисъл, интерес на държавата и полза за държавата от членството ни в тези организации (ЕС и НАТО - бел. ред.). Ако приемем, че Орбан прави това за Унгария и унгарския народ, нямам нищо против да бъда оприличаван на Орбан", заяви Стефан Янев.
 
Генерал Янев обаче е заявявал и пронатовска позиция - "България е НАТО и НАТО е България".
 
Бойко Борисов също нееднократно е заявявал, че поддържа политиката на Виктор Орбан за защита на националните интереси на Унгария пред ЕС.
 
Изборите явно ще преминат под знака на проОрбан и проПутин пропаганда с Ресурс от Клремъл срещу проСАЩ и проЕС пропаганда с парите на Сорос.
 
ГЕРБ ще играе по класическата схема "под прикритие" на лидера си - Бойко Борисов ще лансира брюкселски тези - проНАТО и проЕС официално, но на терен предизборната кампания на ГЕРБ ще е проОрбан.
 
"Възраждане" ще построят кампанията си изцяло върху проПутин тези. Лидерът на партията Костадин Костадинов ще проведе изцяло проруска предизборна кампания и няма да заиграва с "проксито Орбан".
 
БСП ще води проОрбан предизборна кампания, Корнелия Нинова е фен на Виктор Орбан, с проПутин акценти.
 
"Български възход" вече влезе в ролята на "орбанистка партия", Стефан Янев обяви, че няма против да го оприличават с Виктор Орбан.
 
Срещу путинизма на "Възраждане" и "орбанизма" на ГЕРБ, БСП и "Български възход" ще са "Продължаваме промяната" и "Демократична България", които ще проведат изцяло проСАЩ и проЕС предизборна кампания и ще бъдат мощно финансирани от Фондация "Джордж Сорос" и "Америка за България".
 
Не че ГЕРБ няма да получи финансово рамо от Фондация "Джордж Сорос", но няма да афишира близостта на Даниел Митов и Томислав Дончев до кръга "Сорос". 
 
Бойко Борисов е опитен политически играч и няма да афишира нито проОрбан, нито проСорос позиция, но според опонентите му в ДБ и ПП е "скрит орбанист". 
 
След парламентарния вот, който заради проруската позиция на служебното правителство и атаката на "янките" срещу президента Румен Радев, вероятно ще бъде спечелен от проСАЩ и проЕС партиите, "скритият орбанист" Борисов може да направи коалиция с проСАЩ и проЕС партиите ПП и ДБ под егидата на американците.
 
Класическа схема - на изборите с "прикрити" проОрбан тези, за да спечели консервативния вот, а след тях - "партия" с проСАЩ и проЕС партиите под патронажа на кръга "Сорос"./bgsniper.com
CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482