Доц. Медиха Хамза: Малкият бизнес и проблемите от пандемията са приоритет за СДС

Избрано 04.07.2021 17:52 Снимка: ДНЕС+

Доц. Медиха Хамза: Малкият бизнес и проблемите от пандемията са приоритет за СДС

Поредица от срещи проведе днес кандидатът за депутат доц. д-р инж. Медиха Хамза

Кандидатът на СДС-Варна в коалицията ГЕРБ-СДС доц.д-р инж. Медиха Хамза разговаря с активите на СДС в общините Девня и Белослав. Тя бе придружена от областния секретар на СДС-Варна Юрий Колев и общинския секретар на синята партия и замеснтик-кмет на район „Приморски“ Веселин Василев.

„Личните срещи продължават да бъдат най-важни. Естествено, че няма начин да стигна до всеки човек, но за мен е много важно да достигна до възможно най-много хора и с открито лице да представя себе си, приоритетите и отговорностите, които поемам пред тях“, коментира доц.Хамза за медията ни.

Тя допълни, че програмата на СДС за новия парламент е напълно изпълнима и дясно насочена, каквато е и идеологията на партията, която промени България.

Разговорите бяха насочени към проблемите на малкия бизнес и следите, които пандемията остави. Доц. Хамза увери хората, че депутатите на СДС ще отстояват максимално облекчаване на условията за стартиране и развитие на бизнеса, както и за привличане на чужди инвестиции, ще работят за драстично намаляване на бюрокрацията и съкращаване на многобройните разрешителни, лицензионни, регистрационни и други режими, и не на последно място – значително ограничаване на възможностите за корупция.

Кандидатът за народен представител от СДС-Варна в коалицията ГЕРБ-СДС продължи поредицата от срещи в парк „Аспарухово“ във Варна, където се срещна със съкварталците си. Към нея се присъедини и общинският съветник от Общински съвет-Провадия и председател на местната структура на СДС Коста Владимиров.

Тя сподели, че обича мястото, на което е родена и израснала, където са пораснали и децата ѝ.

„Аспарухово е прекрасно място с уникални хора. Има огромен потенциал за развитие на това най-южно и красиво кътче на Варна. Обичам Аспарухово, а Варна си остава моя кауза“, сподели още доц. Хамза.

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993