Пиарът на ПП "ПП" се кара на журналисти. Промяната продължава и в ефир

Избрано 13.01.2022 13:43 Снимка: ДНЕС+

Пиарът на ПП "ПП" се кара на журналисти. Промяната продължава и в ефир

Скандалът, който пиарът на „Продължаваме промяната“ вдигна в Нова ТВ, получи широк отклик в социалните мрежи. Неподходящият за публична комуникация тон на Александър Бойчев не срещна разбиране в очите на журналисти и други публични личности.

Венци Мицов

Ако сега ПП имат 2 грама мозък в главата си, ще уволнят клетия си PR, ще се извинят и ще почерпят с няколко слайса кетохляб журналистите от сутрешния блок на Нова.

Мда…

След тази сутрин вече съм сигурен - управлява ни учебно правителство. Който може, бързичко да се спасява, щото алтернативата на тия корифеи са баце и компания.

Демек - избираме между опциите дали да се обесим или да се гръмнем с пушка…

Полина Паунова

Разбрах от пиара на „Продължаваме промяната” коя е най-голямата грешка на медиите. Нищо, че малко се крещеше. Стана ясно, все пак.

И управляващите имат една най-голяма грешка. Без значение кои са. А тя е, че не искат да им се задават въпроси.

Виктор Димчев

Седем минути PR-ът на ПППП се кара в ефир на журналисти, крещя им, прекъсва ги, нарича ги всякакви.

Сещам се как за далеч по-малки закачки излитаха депутати, вицепремиери, говорители, пишеха се медийни декларации, вдигаше се шум от съсловни организации, организираха се протестни вълни.

В случая нищо такова няма да последва. Традиционните мишки от управленските коалиции ДБ и БСП няма да обелят дума. АЕЖ-тата и другите частни компании за обществени услуги (НПО) ще замълчат. Дори колегите от Капитал няма да отворят дума.

По сходен начин не реагираха на позорните сцени от вчерашния протест с колегите от bTV, с агресията на зелените талибани срещу Пик през 2020, със злобата към колеги от 2013-14 и куп други реални медийни проблеми, значително по-съществени от синините на някой незнаен влогър из редиците на анархистите по тъмните софийски улички.

Такъв е моралът на новите господари.

Аделина Банакиева

NOVA tv около 8,40 сутринта. Политически PR крещи и се кара на водещите в ефир, защо си позволяват да задават определени въпроси.

PR на новото.

Ако така ще я @Продължаваме Промяната няма да е за дълго…

Стефан Ташев

Царяt на ПиАря...Говорителят на ПП, Кирчо и Минчев се кара и заплашва водещите в Нова....Ех, промяна, ех нов живот... Някакъв си Бойчев: Вие как си мислите, г-н Минчев с охраната от НСО ще отиде в някаква си обикновена лаборатория...Кога станахте каладжий, когато ви почерня за...ка?

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448