Мрежата за обиска в дома на Борисов: Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън

Избрано 17.03.2022 22:27 Снимка: ДНЕС+

Мрежата за обиска в дома на Борисов: Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън

Тази вечер в 20:00 часа цивилни полицаи са влезнали в дома на бившият премиер Бойко Борисов, като правят обиск в дома му под предлот за „неотложност“. Към медиите от МВР на Бойко Рашков пък беше пусната информация, че лидерът на ГЕРБ е арестуван, което към този момент се оказа невярна.

Минути след новината социалната мрежа прегря от остри коментари, осъждащи подобно репресивни действия.

Ето и част от коментарите:

Петьо П. Блъсков

Сатрапите на Радев най-накрая изпълниха мокрия му сън.

Лидерите на опозицията в България са арестувани по руски образец.

България е официално комунистическа диктатура.

Владимир Огнянов

Нахлуването в дома на Бойко Борисов в Банкя от страна на МВР, ще доведе до същия резултат, до който доведе решението на КС за това, че Просто Киро е бил канадски гражданин докато /не/ беше министър.

Джъст уейт до лятото!

Калина Андролова

Арестуват Борисов на фона на делегация от американски военни при Кирил Петков. Чуден момент са избрали. Явно, операция по сплашване. За всички останали, Корнелия и други подобни. Ще даваме С-300 на Украйна, танкове и пр. Радев се скри, явно набързо ще изчегърка колебанията си. Какво става?! Въздействието е шеметно. Само в България това е възможно. В Полша и Унгария - никога!

Кристиян Шкварек

❌ Проваляш се с цените на продуктите?

❌ Проваляш се с цените на горивата?

❌ Проваляш се с енергийната криза?

❌ Проваляш се с инфлацията?

❌ Проваляш се с проектобюджета?

❌ Проваляш се с фискалната политика?

❌ Проваляш се с кадровите решения?

❌ Проваляш се с Плана за възстановяване?

❌ Проваляш се с бежанската криза? 

❌ Проваляш се с Македония?

Социологиите показват, че падаш към второ място?

✅ Има решение!

Просто прати полицията да направи малко цирк в Банкя! ???? Ще отклониш вниманието на всички за поне една седмица напред!

Дори да се провалят във всичко останало, просто не може да се отрече на Кирчовците, че са майстори в холивудските номера. Така взеха властта и, изглежда, така възнамеряват да я задържат.

 

Виктор Димчев

Посреднощ е.

Президентът вика на спявка премиера. Неговите консилиери отдавна искат ареста на своя политически враг. Премиерът обявява в социалните мрежи, успоредно с лотариен бос. Медии, протест, предварително обявяване не незавършило правно действие. Адвокатите са отстранени.

Ловят шефа на мафията в шумна медийна акция.

Съсипват политическа партия - опонент, основен политически опонент - с акция посреднощ, в която няма решение на съдия, няма действия на прокурор, има мародерство от страна на крехка политическа коалиция, която се чуди как да си спаси мандата и милиардите за крадене.

Стефан Ташев

МВР работи срещу ГЕРБ по сигналите на Васил Божков. Сега сещате ли се защо  човек на Божков бе сложен като началник на кабинета на министъра на вътрешните работи ? И махнат 10 минути преди да излезе списъка "Магнитски"

Малина Едрева  

За всички, които ликуват - внимавайте какви методи използва това правителство. То са демонстрация на атака срещу всички.

Правовата държава няма нужда от такъв цирк. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648