Мрежата коментира: С кого стои на една маса президентът?

Избрано 11.09.2020 17:09 Снимка: ДНЕС+

Мрежата коментира: С кого стои на една маса президентът?

Снимка, заснета на сватбата на сина на вицепрезидента Илияна Йотова, е уловила компанията на държавния глава Румен Радев. Президентът и съпругата му са в компанията на Весела Лечева и Георги Гергов.

Методи Лалов

Ето защо Румен Радев не искаше да се занимава с ЦУМгейт (срещата на главния прокурор Сотир Цацаров с бизнесмена и партиен функционер от БСП Георги Гергов и бизнесмена и медиен издател Сашо Дончев в ЦУМ) и нарече възникналия във връзка с него скандал във ВСС "крамоли".

#Оставка, мутри!

Соня Колтуклиева

Свинар и Генерал. И по средата - съпругата на скандалния приятел на президента Първанов Манолов Велев, поръчан от Васил Божков, според нея.

Колко точен избор! Събрали са се тъкмо в Правец, тъкмо в хотела на доскорошния шеф на руския петролен гигант Лукойл, тъкмо в имота на доскорошния приятел на Бойко Борисов, работодател на съпруга на Корнелия Нинова и благодетел на Мая Манолова... Валентин Златев.

На мен ми прилича на мутренска сватба. А на вас?

Калина Андролова

Сватбен комшулък в БСП. Отбрани другари на маса. Само Радев не се усмихва. Той е кълбо от психотичност.

Петър Москов

Красота, манталитет и алтернатива...

Долу мафията, корупцията и 90-тарските мутри и мутреси!

При социализма масите са пълни, а социалистите са близо до масите.

Майтапа настрана, мотото на тази снимка наистина е-“мутри вън”.

Асен Генов

Радев отишъл на кьорсофра на сватбата на сина на Йотова. Седнал на една маса с Лечева, нейния, Гергов и неговата... Голема работа, големо важно! Бори мафията и олигархията, човекът!

Не се вторачвайте като циганета през витрина в чиниите на някакви дебелосерковци... Голема ли е наистина? В политиката такива събития имат символно значение. Помните ли, че щабът на Клинтън върна дарение на Дарина Павлова, защото, цитирам, парите са от бизнес, който може би е свързан с организираната престъпност в България?

Мислите ли, че на Клинтънови им пука за 1000 долара? Връщат ги, защото актът има символно значение. Да се трапосаш на една маса с Гергов и Лечева, в хотела на Валентин Василич, докато дни преди това си крещял с високо вдигнат юмрук, че се биеш срещу олигархията също има символно значение. Значението е, че си идиот.

Или че не ти пука, защото знаеш добре кой стои зад теб и кой те поддържа в революционния ти устрем. Затова в щатите връщат пари, ако имат съмнения, че това може да увреди публичният им имидж, а у нас – ядат и пият на софрата. Как да не се сети човек за лафа, който плаща, той поръчва музиката? И за да няма съмнение, че другият юнак в приказката също е за тричане, пак ще припомня, че именно Борисов нарича Златев "Валентин Василич", цъка белот с него и ни пази от комунистите...

Групата „Обществен Контрол - ОК“

Тук виждаме как Румен Радев се бори с олигархията и с мутрите, но този път не с вдигнат юмрук, а тайно и подмолно.

Деса пък е сложила лявата си ръка на най-свидното му за да го пази от заход "изодзадзе"... /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448