Милена Дамянова: Демокрацията не търпи хора, които бранят търговията с влияние

Избрано 10.07.2020 08:27 Снимка: ДНЕС+

Милена Дамянова: Демокрацията не търпи хора, които бранят търговията с влияние

От Фейсбук профила на депутата Милена Дамянова

Цял ден на политическата сцена се носи вой от политически формации, които се надяват общият им фронт да дестабилизира държавата.

В опитите си да създадат смут дори „объркаха“ Министерския съвет с прокуратурата и се упражняваха цял ден по темата с президентството.

Важно е да се знае, че президентската институция в момента е обект на разследване.

Важно е да се знае, че двойният стандарт може да изглежда приемлив, но е недопустим!

Въпреки че сме свидетели на подобно поведение от лидера на БСП Корнелия Нинова, от БСП и ДБ, които хвалят прокуратурата до небесата, когато тя проверява управляващите, и я хулят, когато проверява техни хора.

Важно е да се знае, че днес пред президентството видяхме публично връзката между ДБ и БСП, която беше ясна още по време на местните избори.

Важно е да се знае, че очевидно става дума за обща политика. Или как да си обясним, че уж различни партии с уж различни ценности днес се обединиха в общ фронт?!

Демокрацията не търпи хора, които бранят търговията с влияние, кадруването и злоупотребата с обществено положение! Тя не търпи и да бъде защитавана от жена, която наскоро публично заяви, че демокрацията и е отнела много! /tribune.bg

CHF CHF 1 1.816
GBP GBP 1 2.19761
RON RON 10 4.01336
TRY TRY 10 2.16883
USD USD 1 1.61332