Местната структура на СДС в Силистра има нов клуб

Избрано 04.09.2023 08:46 Снимка: ДНЕС+

Местната структура на СДС в Силистра има нов клуб

 „Да е честито и успех на изборите!“ Това написа в профила си във Фейсбук заместник-председателят на СДС д-р Янко Станев.

Ето още какво написа той:

„И в Силистра с клуб на СДС. И много усмихнати седесари. Да е честито и успех на изборите.“

Новият клуб на СДС в Силистра ще се превърне в притегателно място за симпатизантите на синята идея в навечерието на изборите за местна власт, които ще се проведат в края на октомври.

"Благодаря ви приятели и съмишленици, благодаря на нашите почетни гости д-р Янко Станев и народния представител Медиха Хамза! СДС е кауза, България има нужда от СДС и от Вас!“ С тези думи лидерът на местната структура на СДС в Силистра Красимир Димитров се обърна към заместник-председателя на СДС д-р Янко Станев и народния представител от СДС-Варна в групата на ГЕРБ-СДС доц. д-р Медиха Хамза, както и към сините активисти от крайдунавския град, събрали се в новия клуб на партията.

Пред присъстващите Димитров сподели: „Сами виждате политическата ситуация от години: Преминавайки през служебни правителства и правителства на „Промяната“, всички ние, цялото население на България, усеща дъното. Затова днес сме се събрали да възродим СДС, да възродим България, да върнем самочувствието на достойни европейци на нашите съграждани. Форматът ЕНП като модел за сътрудничество на десните партии и десноцентристкия модел на развитие на България според мен е без алтернатива. Нашата цел е да увеличим приноса на политиката на местно и национално ниво, за да може да се върви в тази посока. Заедно ще успеем да сбъднем мечтите на нашите деца, родители, приятели“, добави той.

„СДС трябва да се върне в местната власт, за да решава проблемите на нашите съграждани! Пред нас стои предизвикателството да успеем на местните избори и съм убеден, че заедно ще постигнем резултати", каза в заключение Красимир Димитров.

CHF CHF 1 2.02299
GBP GBP 1 2.31547
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.61518
USD USD 1 1.81364