Колтуклиева: Събев е от Русе, няма едно изречение за убитата си съгражданка

Избрано 19.01.2022 19:10 Снимка: ДНЕС+

Колтуклиева: Събев е от Русе, няма едно изречение за убитата си съгражданка

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Николай Събев, родѐн и израснал в Русе, народен представител и министър на транспорта от “Продължаваме промяната”, не е изказал дори с едно изречение публично съболезнования към близките на неговата съгражданка, убита по зверски начин: удушена и разчленена… Защо няма нормално човешко съчувствие за семейство Пехливанян, защо няма няколко добри думи за утеха? Защото съпругът на убитата Еранухи Пехливанян е общински съветник от ГЕРБ ли?! Заради това, очевидно.

Милионерът Николай Събев, заслужил мястото си в Министерски съвет с щедро предизборно дарение към партията на Кирил Петков и Асен Василев, се кѐфи във Фейсбук профила си на закачка на “Дневник” за дронова магистрала Скопие-София след 20 години… Не е ли цинично всичко това?! Защото сега, през 2022 година, в родния му град, в десетки други градове и села в родината му престъпници убиват, изнасилват, мародерстват, докато анимационният герой Рашко Дамаджаната прави нелепи скечове в Народното събрание и по медиите.

Живеем в лу̀напарк, а въртележката лети все по-зловещо нагоре-надолу, надолу, надолу…

Ей, “почтените”, слезте от виенското колело, преди с главата надолу да сте се забили в земята! И да сте забили държавата в калта…  

 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648