Ключовата политика на ПП в енергетиката беше да се вкарат посредниците в газа

Избрано 29.03.2023 10:35 Снимка: ДНЕС+

Ключовата политика на ПП в енергетиката беше да се вкарат посредниците в газа

Лена да говори за енергетика е все едно Помпадур да говори за моралните устои на кралския двор. Няма такива НАГЛИ папагали, тежки популисти, опасно невежи като тези от ПП! Всичките им приказки са отвъд действителността. И това е рана, препълнена с лъжи, които тези шарлатани отвориха.

Народът ще ги отхвърли едва, когато измамите им опустошат напълно територията, когато се домъкне МВФ и подготвят страната за брутална употреба в конфликта за нова подялба на света. В меморандума с Джемкорп за един МИЛИАРД, ставаше ли дума за това, че България не произвежда чушки и домати, или ставаше дума за измислени и невиждани модулни реактори, батерии и пр. мошенически мистификации!

Ключовата политика на ПП в енергетиката беше да се вкарат посредниците в газа. Оттук започна катастрофата, дойде оскъпяването и проблемите, които тепърва ни предстоят.

ПП дадоха възможност на Лукойл да източи населението. ПП са политически ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ, но пък надути като плажни топки.

Да си правиш пиар с това, че ТАЙНО от народа си провеждал външна политика, при това по отношение на войната в Украйна, е изумителна посредственост и тъпотия. Тези дилетанти, които сега се учат как да мамят народа, не са избрани, за да управляват ТАЙНО от народа и по начин, какъвто им хрумне в девиантните им глави! Има парламент. И все още има нация. И слава Богу, че  още има други партии. 

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993