Кирил Петков е новият Волен Сидеров

Избрано 28.09.2022 21:56 Снимка: ДНЕС+

Кирил Петков е новият Волен Сидеров

Кирил Петков наруши правилата и се появи непоканен на дебата в бТВ вместо Венко Сабрутев. Мария Цънцарова обвини "Продължаваме промяната", че не спазват уговорката. Томислав Дончев и Деница Сачева напуснаха студиото след като предупредиха, че в тази държава трябва да се спазват правилата.

Това от своя страна предизвика и коментари във Фейсбук. Ето и част от тях:

Виктор Димчев:

Кирил Петков дошъл против правилата, за да уважи зрителите на BTV.

Голяма работа.

Той Конституцията не уважи, камо ли някакъв дебат и правила.

Единственото правилно в отказа на ГЕРБ е, че изобличи предизборната коалиция между ПП, ДБ и БСП.

Каквото и да изберете от това, все тая би било.

Затова заведете баба си да гласува за комунистите, вие също ги подкрепете през избраното клонче на същото и се махайте.

Евгений Михайлов:

Дебатът по БТВ се провали. Кирил Петков го провали! Жалък е!

ПП провалиха държавата! Да не допуснем да продължат провала!!!

Никола Филипов:

 Киро е новия Волен.

Няма такъв покемон. Честито на ДБ, защото този безумен цирк е изцяло в тяхна полза.

Явор Дачков:

Кирил Петков се натрапи в студиото на бТВ без предупреждение и предизвестие на мястото на друг, предварително заявен участник от ПП. Мария Цънцарова го удари много добре, като го попита как ще спазва правилата в държавата, щом не спазва елементарните правила на един предизборен дебат. Деян Николов от "Възраждане" и Любомир Каримански от ИТН също го поставиха на място.

"Промяната" затвърждава образа на натрапник, който е нахлул неканен в дома ви, обрал е сребърните прибори от кухнята и се настанява да вечеря в гостната. Такива натрапници просто трябва да бъдат изгонени от къщата. След най-катастрофалното управление в новата ни история, Кирил и Асен направиха и една от най-катастрофалните предизборни кампании в историята на парламентарните избори, губейки подкрепа не с дни, а с часове. Изглежда, че и това им се вижда малко, та изпратиха Кирил Петков да ускори низходящия тренд до неделя

Димитър Стоянов:

Кирил Петков успя да се отличи с две неща в дебата по БТВ тази вечер. Първото е, че продължава да има същото неуважение към правилата, каквото е имал винаги (от Конституцията, та чак до телевизионни регламенти). Второто може да се нарече и положително - след седем месеца като министър-председател вече владее български език на ниво В1.

 

Стефан Митев:

За пореден път Кирил Петков демонстрира, че не признава никакви правила и се яви непоканен в дебата по Btv. Той е абсолютен позор. Доказан закононарушител и тарикат, за съжаление, на едро. В неделя с кеф ще гласувам ПРОТИВ "промяната" и комунистите.

Диана Дяманова:

Не, не съм аз!Повтарям. Не съм аз и нямам нищо общо

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648