Към Радан Кънев: Сега ли разбрахте, че политическият ислям представлява заплаха за сигурността?

Избрано 28.10.2020 16:18 Снимка: ДНЕС+

Към Радан Кънев: Сега ли разбрахте, че политическият ислям представлява заплаха за сигурността?

От Фейсбук профила на Ирини Зикидис

Здравейте, г-н Радан Кънев,

С интерес прочетох изказването ви за „тероризма на политическия ислям“. Вие няма как да знаете, но аз това го говоря от октомври 2015 година, когато либералните елити в Европа, подкрепени от шумни платени инфлуенсъри и полезни идиоти, гласуваха за широкото отваряне на вратите на Европа за непроверени „бежанци“.

Имам само един въпрос към вас - вие сега ли разбрахте, че тероризмът и политическият ислям представляват „основна заплаха за сигурността на Европа“?  В тази връзка, добре помня вашата позиция:

- Преди 5 години вие казахте, че „днешните бежанци бягат от същия режим, който беше наложен на мрачната историческа дата 9 септември в България“. Казахте го след като Евростат вече беше изнесъл данни, че сирийските бежанци са едва 11% от всички „бежанци“.

- През 2016 вие и Реформаторският Блок гласувахте Турция да пази небето на България;

- През 2017 година вие нарекохте „престъпление“ руските бомбардировки срещу Ал Кайда и Мюсюлмански братя в Алепо;

Ако едва днес вие сте разбрал какво точно представлява политическият ислям и колко е опасен тероризмът на радикализираните ислямисти за живота на всеки европеец, то аз имам лоша новина и за вас и за нас. За вас - че най-добре би било да оставите политиката завинаги. За нас - че нашите политици са ужасяващо невежи и неспособни да защитят Българския национален интерес. А ако все пак сте го знаел, но не сте го казал, значи сте безгръбначно същество, което по никакъв начин няма място в политиката. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.80444
GBP GBP 1 2.17689
RON RON 10 4.01344
TRY TRY 10 2.09954
USD USD 1 1.63258