История за умните и красивите, омразата им и Борисов

Избрано 08.08.2020 13:00 Снимка: ДНЕС+

История за умните и красивите, омразата им и Борисов

Веселин Желев, Фейсбук

Днешните бебета ще пораснат и какво ще знаят за днешните събития?

Имало един Бойко Борисов, той управлявал над 10 години, имало много недоволни, но той все печелел изборите и оставил след себе си магистрали и метро. Имало едни, дето искали да го свалят, но те не могли да направят нищо повече от това да блокират тук-там магистралите и да спрат метрото - за малко. Т.е. Б.Б. улеснявал уличното движение, а те го задръствали и после се чудели защо народът не гласува за тях.
Б.Б. загубил много доверие (напълно заслужено), партията му затънала в серия скандали и компромати. Но дори и тогава тя продължавала да бъде първа политическа сила, макар и с малка разлика. А те, все си оставали умни, красиви и четвърти и до двуцифрен процент не докарвали подкрепата. Преди тях се нареждали отявлени политически палячовци и мошеници.

И понеже били напълно безпомощни и не можели да свалят силно отслабения Б.Б., той трябвало да се свали сам. Ама коалиционните партньори не му давали. А умните и красивите толкова го мразели, че искали само да падне, който и да дойде след него на власт. Било от ясно по-ясно, че не могат да дойдат те.

П.П.: За сведение на доносниците на Държавна сигурност, които пишат по стената ми: От три години живея в България. Чужбината с нищо не ме е променила. Продължавам да стъпвам по земята и да следвал убежденията си, независимо от мненията на околните. За сведение на останалите - де този късмет да съм "високоплатен" и "функционер", но съдбата е решила друго./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81566
GBP GBP 1 2.14389
RON RON 10 4.01155
TRY TRY 10 2.20125
USD USD 1 1.67954