Доц. Медиха Хамза: Стремим се към силно варненско предствителство, с експертиза в широк диапазон

Избрано 30.03.2023 15:14 Снимка: ДНЕС+

Доц. Медиха Хамза: Стремим се към силно варненско предствителство, с експертиза в широк диапазон

„Стремим се към силно варненско представителство, с различна експертиза в широк диапазон.“Това заяви кандидатът за народен представител от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС доц. Д-р инж. Медиха Хамза на среща на лидера на партията проф. Румен Христов и зам-председателя д-р Янко Станев с варненската структура на СДС.

„Коалицията работи на високи обороти за постигане на максимален брой мандати във Варна. При всичките ни срещи с хората чувахме ясно изразено желание:  край, точка на предсрочните избори, крайно време е за стабилно управление с дълъг времеви хоризонт.“, продължи доц. Хамза.

„Коалицията ГЕРБ-СДС има реален шанс да има шести депутат, а Варна заслужава достоен народен педставител като  доц. Медиха Хамза. Тя е почтен, знаещ и можещ човек, доказал се в своята област, затова нека се мобилизираме и Варна да има едно добро представяне в българския парламент.“, каза председателят на СДС в подкрепа на кандидата на СДС в коалиционната листа ГЕРБ-СДС от 3 МИР-Варна.

"Важно е да спечелим изборите, за да може да се формира стабилно правителство, което е в състояние да овладее инфлацията и да провежда политика, която ще направи живота на хората по-лесен", каза още доц. Хамза.

CHF CHF 1 1.97419
GBP GBP 1 2.29625
RON RON 10 3.931
TRY TRY 100 5.59253
USD USD 1 1.80194