Добромирова: Разбрах, че ще има правителство, когато ДБ спряха всички реклами

Избрано 23.07.2021 09:43 Снимка: ДНЕС+

Добромирова: Разбрах, че ще има правителство, когато ДБ спряха всички реклами

Бившата журналистка Ивет Добромирова реагира с пост във фейсбук по повод оформящата се коалиция в 46-то Народно събрание.

„Утре е годишнината от Нощта на белия автобус и оставката на Орешарски - събитията, които произведоха всички герои на това НС. Апропо разбрах, че ще има правителство, когато ДаБГ за първи път от две години спряха всички реклами във Фейсбук преди около 10 дни. Имаме сделка - в това НС понякога златен пръст ще бъде ДПС, понякога БСП. На печелившите честито!“, написа Добромирова.

От партията на Слави Трифонов обявиха, че ще проведат разговори с ДПС и БСП, а по всичко личи, че Христо Иванов и ДБ нямат нищо против.

Добромирова споделя и пост на Стоян Радев, който гласи:

„Известната като “сестра Галева”, “поправката Ванко 1” и “Аз предложих Пеевски” ще прави демутризация!? Известната като “протестиращите са платени” и като участник в газенето на протестиращи през “нощта на белия автобус” заплашва с нови протести и с разследване на злоупотреби срещу протестиращите!?

Няма по-ясен знак за “качествената” промяна в българската политика.

В залата има хора директно репресирани от тази фигура през 2013/14, които търпят нейните лъжи и се надяват на нейната подкрепа. Безнадеждна история“./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448