Димчев: Месец след изборите депутатите и новият ОФ пестят народни пари като работят символично

Избрано 17.12.2021 13:39 Снимка: ДНЕС+

Димчев: Месец след изборите депутатите и новият ОФ пестят народни пари като работят символично

От Фейсбук профила на продуцента Виктор Димчев

 Месец и нещо след изборите... депутатите и новият ОФ пестят народни пари като работят символично.

Колко работят видяхме от Ицо Хазарта, който е новобранец-депутат, ала вече не стъпва в НС, освен да си промотира новия концерт, дрешка или тъпотия, която му е хрумнала след запой.

Съвсем по-малко работят от ДБ - шефът им се снима с Пеевски, другият им шеф настоява да взема парите в кеш, защото дължи неустойки и кредити, третият им шеф получава букети цветя от аватара си в МП.

В ИТН съвсем не работят. Слави Трифонов вече дори не прави живи включвания от диванчето. Залезът на чалгата, това е 2021-ва за тях.

Най-добре са в ПП. Хем не са партия, хем не са коалиция, хем не са нищо, освен президентски проект, хем си правят каквото си искат, от любовниците по телевизорите, до сделките под масата за спонсорите със соларните панели.

Разбира се, управлява ни БСП. Разбира се, на хартия. Разбира се, изпринтена от донора на партията. На хартия БСП управляват и президента, ала извън хартията са назаем дори на тема наем на помещения.

Най-добре да си ДПС. За разлика от ГЕРБ, който още се опитват да го играят опозиция, въпреки че всички са се разбрали до детайлите, ДПС се опитва се държи държавнически.

Толкова е особено, че по-добре да имаме по-дълга коледна ваканция.  

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648