Борисов: Аз ще се пенсионирам, като стане „Хемус“, така че да се хващат да я правят

Избрано 04.07.2021 14:03 Снимка: ДНЕС+

Борисов: Аз ще се пенсионирам, като стане „Хемус“, така че да се хващат да я правят

„Аз ще се пенсионирам, като стане „Хемус“, така че да се хващат да я правят!“, обяви пред симпатизанти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Около 3000 души се събраха на събитието на ГЕРБ в Рибарица.

„Аз съм голям оптимист – много работа свършихме, но доста поомръзнахе. Хората си казаха – няма ли по-добри. Досега сме се борили да управляваме, за да строим, а те изринаха всичко. Въпросът сега е за демокрацията – да се спре страха на хората. Мъката им е голяма. Искаха да ни сгънат, но не успяха. Да се избавим от този страх, който на Радев четниците му се опитват да строят. Те са подли хора“, заяви Борисов.

Той изрази опасения, че служебното правителство ще фалшифицира изборите през машините.

„Ще слагат наблюдатели през метър и половина, за да се гледа какво  гласуват избирателите, да се притесняват. Това ще е под предлог да помагат с гласуването. Холандският премиер каза, че са махнали гласуването с машини, защото хората са нямали доверие“, заяви Борисов.  

„Най-интересни са ми разследващите журналисти – снимки, дронове, сега няма… На тях дори не им стана интересно как шефът на НАП е продал фирмата си. Иначе бяхме подслушвали, после ядях хора. Какво излезе, сега се мълчи“, подчерта бившият премиер.

„Във финансите им оставихме толкова пари, да могат до края на годината да ваксинират, да дават по 50 лв. на пенсионерите, да дават на лекарите на първа линия.  Каква е конкуренцията – Слави Трифонов за 2 кампании се е показал веднъж и то пред отбрани студенти“, коментира Борисов./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448