Законът за кармата гласи: „Каквото даваш, това получаваш“

Хороскоп 30.05.2020 17:30 Снимка: ДНЕС+

Законът за кармата гласи: „Каквото даваш, това получаваш“

Законът за кармата гласи: „Каквото даваш, това получаваш“. Лошите мисли и дела се връщат обратно при вас. Връщат се и добротата, грижата, любовта, радостта и щедростта.

Даяна Купър в своята книга „Духовни закони” пише: „Омразата и гневът са разрушителни енергии. Когато ги излъчвате от себе си, те също ще се върнат към вас по някакъв начин. Може да е под формата на ухапване от куче, заболяване, инцидент или като омразата на някой към вас. В каквато степен проявявате тези качества в своя живот, в същата степен ще ги получите в определен момент. Но посоката, от която ще се върнат при вас, може да не е тази, в която сте ги изпратили, затова и много хора не могат да разберат откъде им идва и защо.

Кармата представлява счетоводен баланс. Мислите, емоциите, думите и делата, изпълнени с любов, представляват кредит. Отрицателните им еквиваленти са дебит. Вселената разглежда нашия счетоводен баланс, когато най-малко очакваме.

Хората, които не разбират кармата, я наричат съдба, късмет, добро или лошо. Винаги е добре да разполагате с определен кредит в кармичната си банкова сметка, от която да теглите при нужда. Мислете, говорете и действайте в името на най-висшето добро и вие ще бъдете късметлия.”

CHF CHF 1 1.81752
GBP GBP 1 2.135
RON RON 10 4.02434
TRY TRY 10 2.18017
USD USD 1 1.65931