Зъболечение по лунен календар

Хороскоп 31.03.2021 11:38 Снимка: ДНЕС+

Зъболечение по лунен календар

Най-добрите дни, за да отидете на първата консултация със зъболекаря, с право се считат за първи и втори лунни дни. Диагнозата, извършена на този ден, ще даде ясна картина на вашето състояние и ще помогне да се опише най-добре план за по-нататъшни процедури. Но не се отчайвайте, ако нещата се развият по различен начин. Има много други благоприятни дни в лунния цикъл за стоматологично лечение. Първо, нека да видим какво влияе върху тяхната благоприятност и да се изключат дните, в които не трябва да се лекуват зъбите.

Неблагоприятни лунни дни за лечение на зъби

Не забравяйте, че всеки лунен ден съответства на определена част от човешкото тяло, активира определени органи. Специалистите съветват да се избягва прякото излагане на тялото в лунен ден, който го активира. Следователно дните, които активират устната кухина и свързаните с речта, се изключват от лунния календар за зъболечението – това са 7-ми и 22-ри лунен ден. Освен това сред лунните дни има такива, които променят фазите на Луната и обикновено се считат за неблагоприятни и дори сатанински в някои езотерични школи. Всъщност тези дни от лунния цикъл - 9-ти, 15-ти, 19-ти и 29-ти - се характеризират с много мощен поток от лунна енергия, с който не всички хора могат да се справят. Затова не бива да забравяме, че зъболекарят също е човек. В неблагоприятни лунни дни е по-добре да не го посещавате.

Благоприятни лунни дни за лечение на зъби

Изборът кога да се лекуват зъбите според лунния календар е много прост - в края на краищата Луната благоприятства подобни процедури през по-голямата част от цикъла. Сред успешните дни за профилактика, протезиране, вадене на зъби са 3, 4, 5, 6, 13, 24, 28 лунни дни. Внимавайте, ако ще почиствате зъбния камък - по-добре е да извършите тази процедура на намаляващата луна, така че резултатът да продължи по-дълго.

Лунният календар на стоматологичното лечение - общи правила

Планирайте да започнете курс по дентално лечение в началото на лунния цикъл - първата лунна седмица е чудесна за всякакъв вид диагностика и почти всички възможни процедури. Когато определяте кога да лекувате зъбите си според лунния календар, имайте предвид, че има няколко специални дни в цикъла, силата на които трябва да се използва за планиране на каквото и да било, включително посещения при зъболекар.

И така, 1 лунен ден от цикъла е създаден за планиране, определяне на цели и желания, обмисляне на стратегия във всяка област от живота ви. Ако в първия лунен ден отидете на консултация, планирате курс на лечение и извършите диагностика, всичко със сигурност ще бъде успешно с лунната помощ.

7 лунен ден активира силата на думите и затова имайте предвид, че всичко, което изговаряте в този ден, със сигурност ще се сбъдне. На 7-ми лунен ден не се препоръчва лечението на зъбите, но е много полезно да формулирате на глас положителния резултат от бъдещото лечение.

11 лунен ден зарежда човек с енергия и увереност. Замисленото в този ден със сигурност ще се сбъдне, ако наистина вярвате в него и ясно знаете какво искате. Много е добре да работите с визуализация на вашите желания в единадесетия лунен ден.  

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648