Вашите най-добри учители са тези, които ви карат да се чувствате некомфортно

Хороскоп 09.09.2021 09:47 Снимка: ДНЕС+

Вашите най-добри учители са тези, които ви карат да се чувствате некомфортно

Вие питате: „Скъпи Крион, но какво да правим, ако в живота ни има хора, които ни карат да се чувстваме некомфортно? Учим се да обичаме себе си, да се отнасяме добре към себе си, но отношението на тези хора не се променя!“

Скъпи, тези хора, които ви доставят дискомфорт, са достойни за вашата най-голяма благодарност, защото те са най-добрите ви учители. Повярвайте ми, те не помнят защо и как са планирали това отношение към вас. Но в действителност го направиха от любов към вас. Тези хора не са се появили случайно в живота ви. Те са до вас, защото сте обичани. Може да почувствате, че ви измъчват. Но това се прави за ваше добро. Заради благото на вашия Дух, за да го обучите.

Знаете, че тренировките за тялото не винаги са приятни и лесни. Това изисква усилия. Но получавате силни и здрави мускули. По същия начин с обучението на Духа това изисква напрежение, усилия и преодоляване на себе си. Но си струва.

Разберете отново, скъпи, това не е наказание. Това не е дадено за греховете ви, както считат някои от вас. Това е, което ви се дава в името на любовта и за изпълнение на голямата задача, която преди време сами сте поставили пред себе си.

Още веднъж искам да ви напомня, че не сте обекти на експеримент - вие сте експериментаторите, вие сте тези, които изпитват енергията. И ако възникват сблъсъци с други хора, разногласия, недоразумения, дискомфорт - моля, не приемайте това, като сблъсък на хора, личности. Мислете за това като за сблъсък на енергии, планирани от вас.

Вие, всеки от вас, се явява носител на определен вид енергия. И проверявате как действа тази или онази енергия в определени ситуации. Някоя енергия се оказва печеливша, някоя е губеща. Вашата задача е да направите така, че винаги светлината и любовта да побеждават. Станете носители на тази енергия. И не позволявайте да бъдете победени от дисонансни енергии, под каквато и да е форма и от който и да идват./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448