Цветен хороскоп по дати на раждане – Маргаритки (11 –  21 юни)

Хороскоп 12.06.2020 11:04 Снимка: ДНЕС+

Цветен хороскоп по дати на раждане – Маргаритки (11 – 21 юни)

В съвременната народна медицина това лечебно растение се използва за стимулиране на апетита при чернодробни заболявания, но преди всичко – като пречиствател на кръвта. По подобен начин общуването с човек, роден под знака на Маргаритката помага да се отървете от случайни, повърхностни, неустойчиви мнения и оценки.

Маргаритката безусловно притежава положителна енергия. Цветният хороскоп твърди, че човек, роден под този цветен знак е скромен и мил. Той никога не се стреми да участва в обществени дейности, да извършва рисковани действия, а в средата на шумна компания ще бъде само скромен наблюдател. В голяма компания се чувства много несигурен. Не обича шумни събирания.

Често техният дълбок философски ум е насочен към науките, особено към хуманитарните науки и окултното. Добре образовани, талантливи, интелигентни, имат здравословно чувство за хумор. Но са предразположени към чести пристъпи на мързел. 

Поради естествената си срамежливост много често те остават неженени, защото без никакво действие резултат не може да бъде постигнат. Обаче това положение устройва Маргаритките.

Нови запознанства Маргаритките не търсят и целият им социален кръг обикновено е ограничен до съседи, съученици и колеги. Вместо да ходи на филм, театър или кафе с приятели, Маргаритката би предпочела да прекара цялата вечер в дома си, гледайки телевизия със сандвичи и шоколад.

За хората Маргаритки са много по-хубави тихите вечери в семейния кръг или да напуснат за разходка провинцията. Дори кратка разходка на чист въздух им дава сила за целия ден.

Околните смятат Маргаритките за скромни. За съжаление, често ги недооценяват, като ги считат за наивни и посредствени. В личния си живот Маргаритката обикновено е щастлива. Тя обръща голямо внимание на семейството, дома.

Жената Маргаритка е прекрасна любовница и майка. Мъжът Маргаритка е уважаван и отдаден съпруг. Но странно, две Маргаритки - мъж и жена - не могат да направят идеалната двойка.

Въпреки че в ежедневието Маргаритката предпочита да бъде в сянка и да не привлича вниманието към себе си, в решаващ момент тя е в състояние да се справи с тревогата и да покаже самообладание – умело се справя с всякакви трудности и стрес.

Маргаритите нямат специални стремежи за кариера. Те избират работата си по душа и се задоволяват с това. Не се стремят към лидерство. Въпреки това постигат успех. Техният професионализъм и старание във времето се оценяват правилно.

Съвет към Маргаритите:

Опитайте се по-често да почивате и да прекарвате повече време сред природата./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.82532
GBP GBP 1 2.15697
RON RON 10 4.01278
TRY TRY 10 2.07146
USD USD 1 1.64965