Цветен хороскоп по дати на раждане – Камбанки (1-10 юни 2020 г.)

Хороскоп 11.06.2020 14:29 Снимка: ДНЕС+

Цветен хороскоп по дати на раждане – Камбанки (1-10 юни 2020 г.)

Човекът Камбанка обича и държи много на семейството си

Съдейки по цветния хороскоп, камбанката има положителна енергия. Ето защо букет от камбанки докосва душата. Хората Камбани обичат реда и винаги се стремят да го поддържат. Техните възгледи се характеризират с умерен консерватизъм.

Човекът Камбанка винаги се придържа към класическия стил. Не се увлича от "леката" популярна музика, нито по модните тенденции. В повечето случаи са ценители на надеждността и сигурността. Камбанката се страхува от всяка промяна, защитава установения ред на нещата. Рядко променя мястото си на местоживеене или място на работа. Дори ако на работното място ситуацията не е най-добрата, той ще понася, докато положението стане непоносимо. Те никога няма да се опитат да хванат жерав в небето, дори ако лети много ниско, знаейки, че вече имат синигер в ръцете си.

Човекът Камбанка обича и държи много на семейството си. Към семейните отговорности се отнася много отговорно. Той обича децата, прекарва много време с тях, не пренебрегва родителските отговорности. Верни са на партньора си. Измяната се счита за непростима постъпка. Камбанките са моногамни и ако са избрали партньор, те ще направят всичко възможно, за да поддържат добър брак за цял живот. Ако по някаква причина връзката им се разпадне, то втори път никога няма да влязат в същите води, предпочитайки да живеят сами.

Камбаните са привързани не само към хората, но и към нещата си. Те никога няма да изхвърлят любимия си стар пуловер, окъсаната книга, подарена от близък човек или чашата със счупена дръжка, която по някаква причина е много скъпа за тях.

От страни може да изглежда, че Камбанката е монотонна и предсказуема. Но не забравяйте за нейните достойнства. Камбанката е безкрайно мила, приятелски настроена, внимателна към околните, които често злоупотребяват с нейната щедрост и доброта.

В кариерата човек Камбанка достига голям успех. Той търси просперитет, но не се стреми към лукса. Мотото му може да бъде формулирано по следния начин: "Достатъчно ми е това, което имам".

Съвет към Камбанките:

Разбира се, класиката е изкуство, проверено с времето, но все пак не бъдете толкова консервативни! Опитайте поне веднъж в живота си да направите нещо екстравагантно като например модерна прическа или татуировка. Нямате представа как ще се обогатите с нови усещания!

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448