Седмичен хороскоп за 27 юли - 2 август

Хороскоп 26.07.2020 18:09 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп за 27 юли - 2 август

Очаква ни динамичен период. За някои зодии ще е успешен, за други може да е малко напрегнат. За какво да внимавате, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Излезте от зоната си на комфорт и проявете активност. Покажете по всякакъв начин, че сте готови да проявите екипност. Това е правилният подход за тази седмица. Търсете общ език с колегите, избягвайте демонстративните прояви на характер. Колкото сте по-сговорчиви, толкова по-приятни ще са преживяванията. Що се отнася до личните отношения, периодът ще е спокоен.

Не се очакват финансови проблеми, на границата между двата месеца. Набелязвайте разходите си самостоятелно и не правете никакви покупки под чуждо влияние. Избягвайте контактите с дилъри, дистрибутори, улични търговци, представители на „световно-неизвестни“ фирми.

Телец

Съчетайте прословутата си работоспособност със старание през тази седмица. Обръщайте внимание на дребните детайли. Не настоявайте на своето, за да не настройвате срещу себе си околните. Позициите ви по време на дискусии със сигурност ще са правилни и може би по-ефективни от тези на останалите участници, но никой не обича да следва чужди идеи. Всеки предпочита да докаже оригиналността на своите. Така че, съобразявайте се с общите тенденции и не привличайте вниманието.

По отношение на финансите е желателно да не стигате до крайности. Не залитайте от излишна разточителност до прекалена пестеливост. В края на седмицата ще имате възможност да си позволите кратко и не много скъпо пътешествие. Направете го, но след обсъждане с останалите членове на компанията.

Близнаци

Предстои да преминете един малко по-сложен период. Събития ще са нееднозначни и често непонятни. Не разчитайте само на себе си. Близките ви обичат достатъчно много, за да ви окажат помощ стига да им се доверите. Но след като потърсите мнението им, бъдете готови да ги изслушате, да анализирате чутото и да приложите опита и мъдростта им. Една част от затрудненията ще са свързани с нежеланието ви да се преборите със собствените си минуси и грешки. Но пък, ако го направите, положителният ефект ще е почти незабавен.

Въздържайте се от скъпи покупки. В края на седмицата е възможно да ви поканят и да присъствате на някакво парти или семейно тържество. Придържайте се към правилото, че не е важна цената на подаръка, а индивидуалния подход към получателя му.

Рак

Покрай обичайните занимания ще имате възможност да се заемете и с някои непредвидени. Ако сте обмисляли разни промени, свързани с работно място, разширяване на бизнеса, участие във виртуални форми на обучение, то със сигурност ще ги вмъкнете в програмата си. Най-дефицитен ресурс ще е времето, с което разполагате. Преследването на няколко цели едновременно ще бъде изтощително занимание и на моменти умората ще си казва думата. Не се лишавайте от сън и не се натоварвайте с чужди грижи, ако има начин да ги избегнете.

Финансовите ви постъпления ще са неравномерни или, по-точно казано, ако очаквате някакви приходи няма да ги получите в уговорения момент, а със закъснение. Такива неприятни изненади ще са повод за напрежение и лошо настроение. Не търсете виновен, а начин да компенсирате временните неудобства без прекалени емоции.

Лъв

 

Опитайте да си наложите умерено темпо в началото на седмицата. Тонусът ви няма да е прекалено висок и е желателно да разпределяте силите си равномерно и да се занимавате с познати дейности. След сряда инерцията ще ви увлече във вихъра си и ще ви зареди с вдъхновение. Тогава е подходящо да се заемете с творчески занимания и такива, изискващи въображение. Дните ще отлетят като чайки над вълните. В почивните дни ще разполагате с различни варианти за възстановяване на енергията. Изборът ще е изцяло ваш.

Всяка успешно завършена работа ще се отразява положително на финансовото ви положение. Специфичната особеност, обаче е, че част от приходите и то по-малките от тях ще получите веднага, а по-обемните ще дойдат по-късно и на части. Ако се наложи да направите допълнителни разходи, те ще са свързани с кратко пътуване. Няма да са фатални, съвсем скоро ще ги компенсирате.

Дева

 

Благополучен период, в който ще намерите правилните отговори на редица организационни въпроси. Не е изключено да получите окончателно становище по юридически казус, с който от доста време се занимавате. Окуражавайте и вдъхновявайте хората около себе си, вместо да ги поучавате и назидавате. Комплиментите ще са далеч по-въздействащи от забележките, освен това ще създават добро настроение, чувство за екипност и съпричастност, от което всички ще са доволни. Ще укрепите позициите и ще разширите влиянието си.

С уреждането на финансови въпроси се занимавайте самостоятелно. Чуждият опит, колкото и надежден да изглежда, само ще ви обърка. Въздържайте се от взимане и даване на заеми, както и от нарушаване на бюджетната рамка, която сте си определили.

Везни

Вярвайте в себе си. Формулирайте ясно както целите, така и пътя за постигането им. Залагайте на собствените си разбирания, а не на чужди препоръки. Действайте настоятелно, но не и настъпателно. Бъдете готови да промените тактиката, когато се налага. Може да не сте съгласни с нечие твърдение, но това не означава, че то е погрешно. Просто не пасва на вашия начин на мислене, така че уважавайте различността у събеседниците си, за да ги спечелите на своя страна.

Финансовото ви състояние е пряко свързано с трудолюбието и въображението ви. Допълнителни приходи може да получите от осъществяването на новите си идеи. Не е изключено да ви поканят за участие във временен екип по краткосрочен проект. Освен, че ще попълните банковата си сметка, ще създадете и нови, доста полезни запознанства.

Скорпион

 

Приемайте хората такива, каквито са. Не си създавайте никакви илюзии и се въздържайте от прояви на мнителност. Ако някой не оправдае очакванията ви с реакциите или поведението си, постарайте се да разберете какви са причините, да промените гледната точка, подхода, критерия за оценка. Стремете се към съпричастност, а не към прояви на индивидуалност. Индивидуалността ви е силно застъпена и всички знаят това. През тази седмица ще сте по-полезни, а и по-резултатни, ако сте солидарни с хората от обичайното ви обкръжение. Дайте им възможност да ви почувстват близки и да ви се доверят.

Тонусът ви е достатъчен, за да се справите с всички предизвикателства по пътя си. Единственото, което ви е необходимо е да се преборите със собствените си съмнения. Не се плашете от новото и непознатото, колкото и сложно да ви изглежда. Дайте си малко време за опознаване на фактите и след това решете дали си заслужава да се заемете с нещо или не. От усвояването на информация може да не спечелите, но няма и да загубите.

Стрелец

 

Както и да започне седмицата, придържайте се към твърдението, че всичко е добре, когато завършва добре. И помнете, че успехът и неуспехът са променливи величини. Несполуката в едно направление обикновено е свързана със сполука в друго и обратно. С други думи казано, не бива да се обезкуражавате и не бива да позволявате на мрачните мисли да ви обвият в паяжината си само, защото в някакъв момент нещо не се е получило според критериите ви за правилност. Със сигурност можете да разчитате на близките си в трудни моменти, не ги пренебрегвайте.

Координирайте работата си с останалите членове на екипа. Ако не се доверявате на преценката им, подлагайте я на обща дискусия, но избягвайте индивидуалните спорове. Въздържайте се от скъпи покупки. Ако имате финансови задължения, опитайте се да ги ликвидирате. Ще е разход, наистина, но колкото и парадоксално да звучи ще стабилизира финансовото ви положение.

Козирог

 

Ще се усеща някаква несигурност и непредсказуемост в почти всички сфери от ежедневието. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип. Ще ви помогне максимално да предотвратите елементите на изненада и да предвиждате до колкото е възможно развоя на събитията за кратък период от време, за да реагирате по най-уместен начин. Често ще се налага да проявявате гъвкавост, дори хитрост, за да спестите време и сили при изпълнението на конкретна задача. Особено, ако някой се опитва да ви налага мнението или схемата си на работа и да ви отклонява от набелязаните планове.

Формулирайте най-важната си цел и се придържайте към твърдението, че няма невъзможни неща. Приходите ви са пряко свързани с нивото на прозорливост. Ако успеете да „надушите“ опасностите и да избегнете рисковите занимания със сигурност ще си спестите необосновани разходи.

Водолей

 

Промяната на месеците ще е съпроводена и с някаква промяна в ежедневието ви. Творческият ви потенциал е силен, желанието за успех, също. Събитията ще се развиват така, че ще можете често да излизате извън рамките на динамичния си стереотип. Особено що се отнася до личните отношения. Ако към момента някой е приемал стремежите ви за твърде екзотични или ексцентрични, то през тази седмица ще покаже готовност да участва наравно с вас за изпълнението им. И даже ще дава оригинални предложения. Приемете протегнатата ръка, но не прекалявайте с доверието.

Залагайте само на собствената си преценка за финансовия резултат от всяка работа. Отношението на околните може да е неоправдано оптимистично и, колкото и да ви окуражават, да не забелязват реалния ефект от въздействието на всички фактори. Финансовото ви състояние е нестабилно, не разчитайте на късмет, а на правилно използване на ресурсите.

Риби

 

Каквото и да е началото на седмицата, бъдете сигурни, че краят ще е различен. Което не означава по-хубав или по-лош. Просто различен. И може би такъв, че да не може да се класифицира като „хубав“ или „лош“. Ако често сте чували твърдението, че случайни неща няма, то през тази седмица ще се убедите, че то не е лишено от основание. Онези от вас, които решат да използват първите дни за обучение, усвояване на нови умения и трупане на опит, през следващите ще могат да се отдадат на развлечения, да направят някои отдавна набелязани покупки. В случай, че през първите дни решите да се заемете с реда у дома и на работното място, то през последните ще сте плътно заети с професионалните си задължения.

Съчетанието на силна енергетика с емоционална стабилност ще ви помогне да намерите отговор на сложен финансов въпрос. Може да е свързан с нова или допълнителна работа, с бонуси по текущи сделки или с разширяване на бизнеса и влиянието ви, но при всички случаи ще е резултат от старанието и обмислените ви действия. Постъпленията, дори и малки, ще повишат самоувереността ви./az-jenata.bg

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113