Седмичен хороскоп от 8 до 14 август 2022 г.

Хороскоп 07.08.2022 11:01 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 8 до 14 август 2022 г.

Овен – Ще ви трябва много енергия, за да постигнете всичко, което сте планирали тази седмица. Някои хора от непосредственото обкръжение могат да бъдат бавни в изпълнението на задачите и това ще ви вбесява. Пазете се от внезапни бизнес решения. Може би трябва да оставите някои неща да постоят известно време. Наличие на нервно напрежение, което причинява главоболие. Безсъние и психическо претоварване могат да ви съпътстват през втората част на седмицата. Това е добър период за общуване, излизане и забавление.

Благоприятни дни – 8, 11, 12

Бъдете внимателни –9, 10

Телец – Пазете се от неопределена и непълна информация. Всичко е свързано с малките неща, така че опитайте се да съберете всички части и да възстановите първоначалното състояние. Има някой, който ви изпраща смесени сигнали и вече не сте сигурни в намеренията на този човек. Пазете се от саботаж от страна на началници или колеги. Нямате ясно изразени здравословни проблеми през този период. Разхождайте се повече и бъдете на чист въздух, хранете се здравословно и работете върху имунитета си.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14

Бъдете внимателни –11, 12

Близнаци – Някои разговори, които ще започнат по повод на работен проблем, може да ви подлудят тази седмица или да предизвикат доста нерви и раздразнение. Внимавайте да не се стигне до задънена улица. Ако сте във връзка, атмосферата помежду ви може да бъде хармонична, стига да не пренасяте в отношенията си проблеми, които засягат други области или проблеми на трети страни. Ако сте необвързани, е възможно да има внезапно запознанство по време на пътуване до работното място, социално задължение или служебно пътуване.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни –8, 13, 14

Рак – Всичко свързано с работата е на преден план, предстои много успешна седмица, всичко е на ваша страна. През втората половина на седмицата ви очакват някои усложнения в общуването със сътрудници и колеги. Някой от най-близкото професионално обкръжение ви провокира словесно, внимавайте доколкото можете. Пазете се от хора, които ви искат заеми. Укрепете имунитета и почивайте колкото е възможно повече. Отношенията с партньора не зависят от вас, а от обстоятелствата около вас.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – В началото на седмицата ви предстоят нови ситуации, нови хора, предизвикателства. Работата изисква много енергия, имате нужда от помощ и не се колебайте да я потърсите на по-доверени места. Бъдете внимателни с финансовите операции, не решавайте нищо, докато не го проверите. Пазете се от неточни споразумения или лошо проектирани цели. Слаби места през тази седмица главоболие, променливо кръвно налягане. Любовта обаче крие големи изненади: може да почувствате силно желание за някого.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Имате достатъчно енергия за всички предизвикателства. Предстои ви сериозно (бизнес) начинание. Изглежда, че ще има някои въпроси, които засягат финансовия сектор и ще се нуждаят от вашето внимание. Възможна е промяна в плановете ви по отношение на някои разходи. През по-голямата част от седмицата ще сте в приятно настроение, без напрежение и в добри отношения както с партньора, така и с обкръжението. Въздържайте се от преструвките, особено с хора, които обичате, и отношения, на които държите.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни –8, 13, 14

Везни – Предстои ви много работа и имате нужда от добра организация, което обикновено не е лесно. Бъдете малко по-отговорни от обикновено, ще имате нужда от помощта на приятели, периодът е много предизвикателен. Една малка грешка може да причини много проблеми. Вие сте в някакви свои светове и сте трудни за разбиране от партньора си. Не бъдете агресивни в отношението си. Нервното напрежение може да ви докара стомашни проблеми. Има някои действия, които не ви подхождат, но няма какво друго да направите.

Благоприятни дни – 8, 11, 12

Бъдете внимателни –9, 10

Скорпион – В работата ви очакват много благоприятни обстоятелства с възможност за по-големи ползи. Планетите ясно показват възможност за нова работа за вас. Може да сте загрижени за проблем, който може да не се отнася до работа, а до връзката ви с човек от вашата професионална среда. Ако сте във връзка, очаква ви романтичен период. Ако сте свободни все още, може да се създадат подходящи условия за запознанство чрез приятели. Така че не отказвайте покани и излизайте по-често.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14

Бъдете внимателни –11, 12

Стрелец – Тази седмица ще бъдете загрижени за няколко въпроса. Астрологичните аспекти на седмицата показват, че ще има дискусии, които ще ви затруднят, може би дори ще ви подразнят и евентуално ще ви отдалечат от някои хора. Като цяло, тази седмица ще ви подтикне да вземате решения относно взаимоотношенията с хора от вашето близко или по-широко обкръжение. Някои планове, които сте имали с партньора си, може да се променят, нещо, което няма да ви хареса и може да бъде добра основа за създаване на раздразнение помежду ви.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни –8, 13, 14

Козирог – Ретроградният Сатурн може да предизвика някои лоши настроения, които могат да възникнат поради неочаквани промени. Възможно е да си мислите за смяна на работата.  Седмицата е особено благоприятна за развитие на романтична връзка или скорошно познанство, което имате интерес да го развиете. Ако сте във връзка, опитайте се да се съсредоточите върху настоящето, което имате с партньора си, и не повдигайте въпроси от миналото, тъй като те ще бъдат причина да възобновите някои конфликти, които са съществували между вас.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей – Някои срещи и разговори в ежедневието ви, ще създадат силни и вероятно негативни чувства у вас. Тези дни има вероятност да изплуват някои случаи от миналото. Възможно да възникнат въпроси, които да ви дезориентират или да изглеждат доста объркващи. Въпреки че тази седмица изглежда доста уморителна, тъй като работата и задълженията ще натежат във вашия график, ще има моменти, в които ще си прекарате добре с половинката и ще можете да си починете.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – Тази седмица ще създаде смесени чувства. Особено някои лични дела и емоционални проблеми. Астрологичните аспекти ще върнат на преден план някои въпроси от миналото. Изглежда, че ще имате няколко разговора и срещи с хора от вашето приятелско и по-широко обкръжение, но някои от тях ще се нуждаят от специално внимание, за да не се стигне до недоразумения. Като цяло добро здраве, но имате малко песимистично мислене. Подчертани са стресът и раздразнителността.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни –8, 13, 14 /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648