Седмичен хороскоп от 23 до 29 януари 2023 г.

Хороскоп 22.01.2023 11:51 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 23 до 29 януари 2023 г.

През тази седмица ще трябва да действаме по-организирано. Не са изключени конфликти и затруднения, но ще успеем да се справим с тях. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Едва ли ще успеете да реализирате всичките си замисли през тази седмица. Затрудненията ще са от обективен характер. Ако все пак сте достатъчно настоятелни и последователни ще получите очакваните резултати, макар и частично. Една от личните ви връзки се нуждае от промяна. Помислете дали отдавна не е изчерпала съдържанието си.

Телец

Няма да ви затрудни ежедневната работа, а отношенията с колегите. Един или няколко от тях непрекъснато ще създават някакви проблеми. Ако отдавна не сте посещавали родителите си, то време е да го направите. Необходимо ви е спокойствие, за да обмислите трезво причините за личните конфликти и да си изработите подходяща тактика.

Близнаци

Текущите задачи ще са повече от обикновено и част от тях ще останат недовършени. Възможни са недоразумения с близките роднини, които ще ви отнемат доста време, сили и нерви. В крайна сметка нещата ще се подредят така, както сте си представяли и както сте им обяснили първоначално. С домашните и битови въпроси затруднения няма да имате.

Рак

Действайте обмислено и организирано. Въздържайте се от изблици на емоции и спонтанни критики, особено на работното място. Почти ежедневно ще има допълнителни ангажименти, при това спешни. Слушайте повече, говорете по-малко и не давайте повод за съмнения в коректността си. Внимавайте пред кого какво говорите.

Лъв

Проявете предпазливост. Може да попаднете в някаква неудобна ситуация у дома, в офиса или просто някъде на вън, която да е свързана с прояви на враждебност и агресия. Придържайте се към принципите си, но търсете компромисни варианти за решение. Използвайте познати методи на работа. Експериментите ще се окажат несполучливи.

Дева

Най-много време и внимание през тази седмица ще отнемат въпроси, свързани с домашния бит и неотложна помощ, която трябва да окажете на приятел. Във възможностите ви е да сместите всичко спешно в програмата си, така че не се паникьосвайте. След като преодолеете всички „препятствия“ можете да си подарите заслужено развлечение в предпочитана компания.

Везни

Финансовото ви състояние е леко нестабилно. Преценявайте пестеливо разходите си. Не е изключено да получите допълнителни приходи, макар и малки, но няма да имате възможност за спестявания. Няма как да избегнете покупки, свързани с нечие здравословно състояние или обучение. Те най-вероятно ще са за сметка на средствата, които сте имали намерение да похарчите за пътуване или развлечение.

Скорпион

Контактите ви през тази седмица няма да са пълноценни. Непрекъснато ще имате усещането, че околните не ви разбират и че говорите на различни езици. Не позволявайте на песимизма да завладее съзнанието ви. Помислете дали и доколко е вашето участие в критичната ситуация. Непременно ще намерите приложимо решение.

Стрелец

Ще получите интересни съобщения, но е желателно да ги проверите, преди да решите да ги използвате. Много е вероятно да се окажат чиста клюка. Някои ситуации на работното място ще са противоречиви и трудни за възприемане. По-добре не ги обсъждайте, изказванията ви може да бъдат възприети и интерпретирани неправилно. Внимавайте на кого се доверявате.

Козирог

Желанията и възможностите ви се разминават. Не се съгласявайте да участвате в съмнителни финансови операции, дори предложенията да идват от много близки приятели. Изразходвайте наличните си средства пестеливо, не е изключено скоро да ви потрябват за инвестиция в дългосрочен проект.

Водолей

Началото на седмицата може да е свързано с известни трудности и пречки, които да възпрепятстват работата ви. Не губете самообладание. Ще напреднете, ако вярвате в себе си и сте сигурни в решенията си. Приемайте неуспехите в текущата работа философски. Следвайте въображението си и ще намерите правилния начин.

Риби

Предстои обсъждане и уточняване на параметрите на няколко сделки. Оформяйте всичко в писмен вид. Много е вероятно някой от партньорите да се опита да промени условията или да не спази правилата. Подгответе си документите, за да реагирате незабавно и да не претърпите материални загуби.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648