Седмичен хороскоп от 22 до 28 ноември 2021 г.

Хороскоп 21.11.2021 19:51 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 22 до 28 ноември 2021 г.

Овен – Опитайте се да бъдете максимално спокойни и толерантни, тъй като седмицата не е най-благоприятната за вас. Нещата, които сте толерирали досега, ще започнат да ви разсейват и ограничават невероятно. Изчакайте лошото настроение да премине. Не го изливайте върху другите. Бъдете търпеливи и обмисляйте внимателно всяко решение, тъй като някои от тях могат да имат голямо влияние върху бъдещето ви. На работа ще проявите креативност и ще подходите към някои неща по различен начин. Наред с всичко това ще срещнете и човек, който много бързо ще ви стигне до сърцето ви.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 22, 23

Телец – Нуждаете се от спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония. Не се оставяйте да се разсейвате твърде бързо при постигането на целите си. Имате добра отправна точка, използвайте я разумно. Обвързаните Телци, внимавайте да не се увлечете в някое неочаквано бурно любовно приключение, за което по-късно може да съжалявате. Има опасност да се влюбите страстно! Ще направите много неща, които дори не бихте очаквали от себе си. Не задържайте емоциите в себе си. Кажете ги на глас, ще се почувствате свободни.

Благоприятни дни – 22, 23, 27, 28

Бъдете внимателни –25, 26

Близнаци – Съсредоточете се върху работата, която няма да липсва, особено ако носите отговорност за всичко сами. Организирайте се и повече от успешно ще свършите всичко, което ви очаква. Някой ще ви е постоянно по петите, с което ще ви лази по нервите. Можете спокойно да попитате какво се случва, но не очаквайте да получите честно обяснение. Най-късно до края на седмицата ще трябва да се успокоите и да разрешите ситуация и отново ще можете да дишате по-леко.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –27, 28

Рак – Тази седмица не е подходяща за сериозни въпроси. Максимумът, който може да се направи на работното място е да се въведе ред в документите, делата и да се проведат няколко делови разговори. Категорично не се препоръчва да се провеждат срещи от бизнес или личен характер. По отношение на личния живот има необходимост от намиране на компромисни решения, които ще помогнат за предотвратяване на конфликтите. Може да бъдете много уязвими и подозрителни в първите дни на периода, но това се дължи на променливите звездни влияния.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 22, 23

Лъв – Седмицата няма да бъде лека, но ще донесе много положителни емоции.  Съберете кураж, за да преодолеете изпитанията на живота и възможните изкушения. Може да се наложи често да променяте тактиката си. Направете пауза, за да преразгледате всяко свое решение. Умението да се поддържа самоконтрол във всяка ситуация е много ценно. Необходимо е да изпускате парата, но далеч от любопитни очи. Очакват ви приятни събития в личния ви живот и вниманието на противоположния пол към вас ще се засили.

Благоприятни дни – 22, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Дева – Имате нужда от промяна и сте наясно, че тя е близо. Бъдете търпеливи с любимия човек. Не ви е лесно да се сдържате, но в момента е най-добре да замълчите. Тези дни сте склонни да преувеличавате всичко, дори проблемите. Ако се поддадете на натиска, ще се сблъскате с голямо недоразумение. Внимавайте за финансите си, очаква ви непланиран разход, особено в края на седмицата. Тези от вас, които са свободни, ще бъдат заинтригувани от някой нов човек.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 27, 28

Везни – Дори и да ви свърши енергията, не се отказвайте. Вярвайте, че цялата ситуация скоро ще се промени и ще живеете както искате. Но преди това трябва да се справите с определени възникнали препятствия и да преодолеете всичко, което ви ограничава по пътя към истинското щастие. И двамата с партньора си ще бъдете претоварени, оставяйки любовта и интимността настрани през втората половина на седмицата. Отпуснете се и всичко ще върви както трябва.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Тази седмица няма да ви липсват както психически, така и физически сили. Ще имате нужда от тях особено, за да постигнете целите си, тъй като ще трябва да покажете значителна степен на емоционална зрялост. Ако упорито се насилвате в нещо, което не е в обсега на възможностите ви, няма да постигнете нищо. По-скоро отстъпете крачка назад и изчакайте времето да свърши своето. Рано или късно ви очакват положителни промени. Но също така можете да бъдете нерешителни и променливи.

Благоприятни дни – 22, 23, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Стрелец – Тази седмица ще подхождате към нещата много по-рационално и обмислено. Ще можете да решавате усложнения и предизвикателства с по-голяма ефективност. Очаква ви предложение, което няма да ви остави безразлични. Предстоят някои сътресения в партньорската ви зона. Ако не обърнете внимание на думите си, може много бързо да нараните любимия човек. По-добре помисли два пъти преди да кажете нещо. Вярвайте, че решението ще дойде при вас в точния момент или всичко ще се оправи от само себе си.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 27, 28

Козирог – Началото на седмицата ще бъде изключително изморително, тъй като ще носите тежък товар на плещите си, от който няма да можете да се отървете. За щастие ще успеете да го премахнете най-късно до средата на периода и изведнъж ще се почувствате невероятно по-леки. Най-накрая ще можете да се съсредоточите и върху други въпроси и отложената работа. В любовта ще се държите малко по-недостъпно. Половинката ви може да започне да се оплаква. Ще вземете нещата в свои ръце между чаршафите. Ще откриете, че има доста нови начини да удовлетворите партньора/ката си.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 22, 23

Водолей – През седмицата успехът ви ще зависи от увереността ви в правилния избор и съгласуваността в действията ви. Ако имате неуспехи, това ще се дължи на вашата прекомерна лековерност и нежелание да се анализира ситуацията. Вече сте се държали твърде дълго примерно, време е да се даде изход на натрупаното вътрешно напрежение, но това трябва да се направи по такъв начин, че никой около вас да не пострада. Необходимо е да се постараете да решите всички най-основни проблеми и задачи както у дома, така и на работното място. Очакват ви позитивни събития и интересни срещи.

Благоприятни дни – 22, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Риби – Седмицата може да е успешна, но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да можете да постигнете важните цели. Няма да се уплашите от задачите, в които ще се озовете тези дни. Проверявайте получената информация, не я приемайте на доверие. Не си губете времето в празни разговори. По-добре да се откажете от важните преговори и да не сключвате сделки. Трябва да се научите да виждате света под друг ъгъл. Нищо не е случайно и нищо не се случва без причина. В известен смисъл можете да разчитате на интуицията си, което със сигурност ще помогне за вземането на правилното решение.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 27, 28/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648