Седмичен хороскоп от 20 до 26 септември 2021 г.

Хороскоп 19.09.2021 21:29 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 20 до 26 септември 2021 г.

Овен – През тази седмица ще бъдете малко по-самотни, но ще имате чувството, че това е по вина на другите, които не ви приемат такива, каквито сте. Вие също често сте недостъпни. Ще се засили вашата емоционалност. Някой ще ви е постоянно по петите, което ще ви изнерви. Както необвързаните, така и тези, които имат връзка, се очаква да имате приятни любовни изживявания. Никога не е лесно да изразите емоциите си с думи, но определено си струва да опитате.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни – 21, 22

 

Телец – През седмицата ще срещнете нови предизвикателства. Тези, които търсят работа, също биха могли да я намерят скоро. Ако се окажете в задънена улица и не знаете какво точно да правите с емоциите си, просто изчакайте, тъй като ситуацията най-вероятно ще се реши сама. В никакъв случай не се отчайвайте, дори и всичко да не върви както сте си представяли. Вярвайте в силата на положителните мисли, така че не се отдавайте на негативизъм.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Близнаци – Съсредоточете се върху работата, която няма да ви липсва на работното място, особено ако тези дни ще отговаряте сами за всичко. Организирайте се и повече от успешно ще направите всичко, което ви очаква. Пазете се от настинки. През първата половина на седмицата ви очаква предизвикателство в емоционалната сфера. Седмицата ще бъде уникална за любов и няколко горещи нощи, които да прекарате с партньора си.

Благоприятни дни – 21, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 26

 

Рак – Ще искате да забавите темпото на ставащото около вас, но разумът ще остане на заден план и вместо това сърцето ще говори. Ще направите много неща, които дори не бихте очаквали от себе си. И все пак, защо винаги трябва да сте този/тази, който държи емоциите в себе си. Кажете ги на глас, ще се почувствате свободни. Ако винаги мислите за това, което другите ще кажат, тогава ще бъдете през цялото време някъде на заден план. В средата на седмицата изведнъж ще почувствате необходимата решителност и ще се справите чудесно.

Благоприятни дни – 20, 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 22, 23

 

Лъв – Вашите усилия най-накрая ще дадат резултат и ще можете отново да живеете във всички измерения. Но с това ще възникнат и нови проблеми. Някой, най-вероятно от близкия приятелски кръг, няма да може да скрие ревността или завистта си. По-добре е да нямате нищо общо с такива хора, защото те не могат да донесат нищо добро в живота ви. Въпреки че сексуалността ще бъде в центъра, бързият секс няма да ви интересува. Ще искате много прелюдия и целувки и тогава ще последва страстта.

Благоприятни дни – 21, 22, 23, 26

Бъдете внимателни –24, 25

 

Дева – Сега е моментът да помислите какво ви определя. Как можете да използвате силната си аура, за да реализирате житейските стремежи? Вашите цели ще бъдат по-лесно постигнати с помощта на приятели и семейство. Запазете вашето топло и приятелско отношение, другите го харесват и то ви допълва перфектно. През седмицата ще бъде важно да се поддържа позитивно мислене във всички области. Трябва да стоите настрана от спекулативните инвестиции, тъй като те може да не са толкова плодотворни, както и да се грижите за разходите си

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 26

 

Везни – Бъдете позитивни, това е единственият начин да постигнете добри резултати. Отделете време и за себе си, бъдете креативни. Ще се почувствате много по-добре. Вашият чар ще се преплита с рационалната ви страна и ще бъде изключителен. Седмицата ще бъде идеална за различни интимни игри, които да подправят вечерите ви с партньора ви. Но внимавайте да не бъдете директни в действията си. Ако се придържате към това, ще получите вниманието, което заслужавате.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни – 21, 22

 

Скорпион – Всички ваши седмични цели могат да бъдат постигнати навреме. Планирането обаче е задължително. Ще сте склонни към флиртуване. Ще срещнете някого, който ще ви очарова и направи добро впечатление. Някой просто няма да може да ви устои, тъй като ще имате силен еротичен заряд. Особено през втората половина на седмицата имате много добри шансове. За обвързаните, дълбоките разговори са това, от което имате нужда. Вие и вашият партньор ще бъдете още по-близо един до друг и ще получите близостта, за която жадувате.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 24, 25

 

Стрелец – Ще се сблъскате със закъснения в работата, нарушения на уговорките или крайните срокове. Ще бъдете много нервни и натоварени. Особено на работното място можете да се включите в ненужни и безполезни спорове. По-скоро се успокойте, бъдете смирени. Ще бъдете напълно объркани от действията и думите на някой човек. Не бъдете упорити и не се насилвайте в нищо. През следващата седмица ще се опитате да схванете същността на любовта.

Благоприятни дни – 21, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 26

 

Козирог – През седмицата ще почувствате, че личната ви сила и енергия постепенно се увеличават. Ще бъде благоприятна за амбиции и реализация на желанията. Някакво обстоятелство ще ви направи нервни. Особено в средата на седмицата ще бъде по-добре да избягвате тези, с които бихте могли бързо да влезете в конфликт, тъй като можете после да съжалявате. Опитайте се да намерите положителните неща през следващите дни. Само внимавайте да не изпреварите събитията.

Благоприятни дни – 20, 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 22, 23

 

Водолей – Благоприятните планетарни влияния ще ви направят енергични, като ви помагат да се представяте ефективно. Може би е подходящият момент да задействате (или формирате) нови стратегии за увеличаване на приходите си. Нови идеи и нови спътници може да ви насочат към нови цели. Възможно е да възникнат някои незначителни здравословни проблеми. Така че трябва да се грижите добре за себе си. Може да искате да направите нещо важно по ваша собствена инициатива, без да вземете предвид мнението на близките и по този начин да предизвикате тяхното недоволство.

Благоприятни дни – 21, 22, 23, 26

Бъдете внимателни –24, 25

 

Риби –Звездите предвиждат здрава и енергична седмица за родените под този знак. Внимавайте за пропуски, докато бързате да свършите нещата на професионалния фронт. Трябва да бъдете изключително внимателни. Вземайте решения само след надлежно обмисляне. Тази седмица животът може да ви подхвърли няколко добри възможности. Възможно е да подновите контактите с хора, с които отдавна не сте общували.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 26 /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448