Седмичен хороскоп от 20 до 26 ноември 2023 г.

Хороскоп 19.11.2023 16:48 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 20 до 26 ноември 2023 г.

Овен

Не акцентирайте вниманието си върху незначителни неща. а се съсредоточете върху най-главното. Сега сте общителни и с приповдигнато настроение. Предстоят Ви много срещи - запланувани, или непланирани. Постарайте се, независимо от оптимистичното си настроение, реално да оценявате своите сили и да не се претоварвате с излишно натоварване и грижи. И нещо много важно: не търсете в работата си утеха от проблемите в личния си живот....

Телец

През тази седмица може да бъдете особено мечтателни. В това, разбира се няма нищо лошо, но мечтите Ви няма да са особено практични, а някои даже може д се окажат доста странни... Може ли, и има ли смисъл да се използват?  Събитията от средата на седмицата от редица отдавнашни комплекси, а в края на седмицата са възможни приключения,  които на практика няма да представляват особена опсност....

Близнаци

Изглежда сега сте доста нервни, но не си заслужва да позволявате на емоциите да вземат връх над Вас и докажете и на себе си, и на останалите, че сте господар на положението. Ще съумеете да направите правилния избор и да усетите спокойствие и хармония. Ако не сте семейни, може да  очаквате предложение за брак, а ако си имате половинка, може да се окаже, че предстои увеличаване на семейството!

Рак

Ще се наложи да отстоявате своите интереси, а май ще е доста трудно да го направите. В понеделник очаквайте поява на нови делови партньори. Бъдете честни и непредубедени с тях. В четвъртък може да се окаже, че роднините се нуждаят от Вашата помощ. В петък се постарайте да контролирате ситуацията и действайте разумно. Най-неразумното нещо, което можете да нправите е, да си останете в събота вкъщи. Идете на разходка, на гпсти, или на кино - все едно къде, стига само да Ви бъде приятно....

Лъв

Седмицата ще Ви донесе нови цели и жизнени насоки. Старайте да не губите скъпоценното си време напразно. Всичко замислено може да стане реалност, ако спокойно и точно действате по своите задачи. Не започвайте с нови проеки в понеделник и не се опитвайте да носите две дини под една мишница. Постарайте се да създдете комфортна обстановка в дома си, защото не си струва да се опитвате да изяснявате отношенията си със своите близки.

Дева

Ще имате много работа, и при това - изключително  разнообразна и затова една от най-важните Ви задачи ще бъде , да отделите задачите, които са от първостепенно значение, а по-маловажните да отложите за по-късно. Трябва да се научите да отстоявате своите интереси. В срада приятели може да Ви помогнат да приключите с важна работа. В четвъртък се старайте да не вземате прибързани решения, а предварително обмислете всичко много добре. В събота ще бъдат успешни пърувани и пътешествия.

Везни

Желателно е през тази седмица да не изпдате в униние и самосъжаление. Във всичко търсете положителното! Възможно е, да промените своите ъзгледи за определени материални и духовни ценности, а това може(и е твърде вероятно) да се отрази положително да Вашата съдба. В колектива, който работите, може да  се окажат енергични хора. Има шанс с общи усилия да постигнете много. Част от плановете Ви за тази седмица може да бъдат нарушени от непредвидени обстоятелства. Нее се разстройвайте! Ще имате прекрасн  възможност да реализирате замисъла си малко по-късно.

Скорпион

През тази седмица скритите проблеми ще станат явни, а това означава, че спешно трябва да бъдат решни. По този начин ще си спестите сериозни трудности в бъдеще. Като цяло ще разберете, че нещата се подреждат по възможно най-добрия начин! Ще се появи енергия и желание у Вас да работите, творите и обичате. В петък Ви очаква приятна среща. Неделния ден е подходящ за приятелска компания с интересни разговори и весело настроение.

Стрелец

Започва изключително благоприятен период, но помнете, че конкурентите не дремят! Бъдете внимателни и нв показвайте на всеки и на всички своите слаби и уязвими места. Да сте решителни е прекрасно, но все пак понякога е желателно да сдържате соите пориви. Важното е с ум да разпределите силите си и да ги насочите към придобиване на душевно равновесие. Доверявайте се на своята интуиция . В събота ще съумеете да зарадвате себе си и хората около Вас с интересни идеи и неочаквни решения.

Козирог

В началото на седмицата са вероятни нарушения на задълженията от страна на партньорите, като следствие на конфликт. Не си заслужава да го задълбочавате: защо за сетен път да показвате на хората, че са виновни пред Вас?!? Ще успеете всичко да оправите. В сряда са възможни усложнения на взаимоотношенията с шефовете. Говорейки за недостатъците на другите хора, спомнете си и за собствените си несъвършенства! И още: не забравяйте, че критиката трябва да бъде конструктивна....

Водолей

Точно сега може да се окажете сериозно затрупани с работа. Ще се наложи да вниквате в множество разнообразни въпроси и да вземате отговорни решения в съвсем различни области. Благодарение на това ще укрепите своя авторитет. Настъпва време за преразглеждане на ценностите. Започнете със себе си, защото явно до момента сте се подценявали. Трябва да проявите настойчивост и увереност и ще се наложи да употребите не малко сили за убеждаване на колегите в собствената си правота. 

Риби

Преди да вземете окончателно решение, ще трябва всичко да премислите и да прецените, без да се заблуждавате.  Важно е да видите същността на красивата опаковка! Във вторник се постарайте да не влизате в конфликти на работното си място: и без Вас ще се разберат. В петък ситуацията вероятно кардинално ще се промени ипрез този ден ще се наложи да вземете отговорно решение, от което може да зависят перспективите Ви в близко бъдеще. Съмненията в собствените Ви сили ще изчезнат, а това ще помогне да се засили Вашата работоспособност.  

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993