Седмичен хороскоп от 16 до 22 август 2021 г.

Хороскоп 16.08.2021 00:04 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 16 до 22 август 2021 г.

Овен – Може да ви омръзне да действате прикрити в сенките и всъщност нямате търпение да излезете на преден план. Тези дни бавно ще се отвори една врата, но за да се развие всичко, ще ви трябва малко търпение. Всеки ден обаче излизате на преден план все повече и повече. Първата половина от седмицата ще донесе спокойно удоволствие от връзката ви или дискретно търсене на сродна душа, ако нямате такава. През втората част на седмицата любовта понякога ще ви подминава.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Телец – Тази седмица ще ви поднесе предизвикателства, в които ще докажете личната си сила и решителност. Не можете да влияете много на обстоятелствата в момента, но това не означава, че няма да можете по-късно. Ето защо не си струва да се разстройвате. Този път методът за убиване на две мухи с един удар няма да проработи, но способността ви да правите две неща едновременно ще успее. Внимавайте в общуването си с необразовани хора.

Благоприятни дни – 18, 19, 22

Бъдете внимателни – 20, 21

Близнаци – През тази седмица ще сте по-ангажирани на работното място. Нищо няма да ви затрудни. Като цяло ще имате много енергия, така че ще се посветите на всичко, което означава нещо за вас. Ще се радвате, че другите ви разбират и ще бъдете по-отворени към любовта. Това ще увеличи доверието във взаимоотношенията, но и очакванията ви към любимия човек също. Тези, които все още търсят сродна душа, лесно ще я срещнат на най-обикновени места.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Рак – Ще намерите правилния път, който да ви помогне да разрешите всички проблеми. Възможностите винаги ще бъдат по-малко, а вие ще изисквате все повече и повече. Бъдете реалисти и не очаквайте твърде много, за да не завършите накрая с разочарование. Емоциите ви ще бъдат не по-малко от преди, но и нуждата от сигурност в любовта също ще се засили. Намерете златната среда и се придържайте към нея.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Лъв – Като цяло ще бъдете в разгара си и в началото всичко ще ви се стори лесно. Ще бъдете доста енергични на работа и затова ще получите похвали и положителни коментари. Вашата свръхчувствителност излиза на преден план. Вие сте обременени с мнението на други хора. Тези дни си почивайте повече и бъдете умерени във всичко. Финансите са на преден план, защото резултатите, на които разчитахте, липсват.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Дева – Вие сте емоционално нестабилни, така че аспектите през тези дни ви правят още по-трудно да поддържате мира. Любимият човек, с привидно безобидни коментари, допълнително ви дестабилизира, което заплашва да прелее вече препълнената чаша. Не коментирайте хора, които не присъстват, за да не се наложи да се извинявате по-късно. Погрижете се за физическото си състояние, защото хаосът и умората набират скорост. Ако не спрете, ще се сблъскате със сериозен спад на енергията и настинка.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Везни – Ще се сблъскате със закъснения в работата, уговорките или крайните срокове. Ще бъдете много нервни и натоварени. Бъдете съсредоточени във всичко, което правите. На работното място ще можете да се забърквате в ненужни и безполезни спорове. Ще има доста предизвикателни ситуации, но ще бъдете в готовност да реагирате на провокации. Може да се окажете в ситуация, в която трябва да се жертва нещо или да загубите. Не насилвайте нещата на всяка цена.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Скорпион – Започвате седмицата с големи планове. Наясно сте, че сте изправени пред труден период. Разчитайте единствено на вашите способности и бъдете внимателни към трудностите и предизвикателствата. Вие сте пълни с енергия и воля, а борбеният дух и оптимизмът ще ви направят още по-силни. Ще положите много усилия, но в крайна сметка ще останете доволни от резултатите. Каквото и да се случи, не трябва да пропускате момента, старайте се да се възползвате от всеки шанс.

Благоприятни дни – 18, 19, 22

Бъдете внимателни – 20, 21

Стрелец – През втората половина на седмицата ще бъдете много по-решителни, отколкото в началото и вниманието ви ще бъде насочено главно към въвеждане на иновации. Ще направите някои промени в домашната си среда. Ще се окажете на кръстопът и ще трябва да решите накъде да тръгнете. Ще трябва да разгледате ситуацията от всички страни. Ако ухажвате някого, бъдете по-дискретни. Вървете стъпка по стъпка и така резултатите ще бъдат по-трайни.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

Козирог – Все пак можете да очаквате животът ви да бъде по-оживен, може би дори твърде много. Може да се случи, че едва ще сте в крак с всичко, което ще се случи с вас и около вас. Обзети сте от емоции, дотолкова, че не знаете какво да правите с тях. Когато нямате къде да ги насочите, започвате да предавате напрежение на околната среда. Атакувате без причина любимия човек. С променливото си настроение можете да развалите ненужно отношенията си.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Водолей – Идват промени, в осъществяването на които сте изиграли значителна роля. Търпението сега не е вашата силна страна, така че има известно напрежение и недоволство. Необходимо е да държите нещата под контрол и да контролирате темперамента си. Тези дни всяка твърде сериозна тема може да се превърне в открит конфликт. Ако се окажете в ситуация да подпишете някои документи, бъдете внимателни, тъй като са възможни пропуски.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Риби – За да подобрите това, което правите, трябва да се отворите и да си сътрудничите повече с другите. Ще получите важни новини, които могат значително да повлияят на вашите планове. Това е един от онези периоди, когато изглежда най-добре да се оттеглите и отложите всяка реакция. Истинската причина за такова настроение е, че сте измъчвани от голяма нерешителност, поради която не успявате да вземете правилното решение, което би решило всички дилеми. Възможно е да пропуснете някоя любовна възможност, защото ще я проспите

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 22/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648