Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември 2021 г.

Хороскоп 14.11.2021 20:24 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември 2021 г.

Овен – През тази седмица може да се чувствате малко изморени, но най-накрая ще можете да промените някои неща, които ви спъват от известно време. Ще бъде много спокойно и конструктивно време, ако не бързате и се задоволявате с това, което имате. Не позволявайте на нищо да повлияе на вашите решения. Бъдете внимателни, когато става въпрос за вашата работа, защото една грешна стъпка може много да ви коства. Опитайте се да бъдете реалисти и внимателни, за да избегнете възможни грешки.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни –15, 16

Телец – Можете да имате проблеми с комуникацията през тази седмица. Някои представители на този знак е възможно да влязат в конфликт с някои хора около вас. Останете верни на мнението си и бъдете честни със себе си. Когато става въпрос за вашата кариера, тази седмица може да ви донесе редица рискове и предизвикателства. Доброто ви настроение ще ви помогне и стимулира да промените нещата, които са ви притеснявали досега. Не се отказвайте от това, което искате, и полагайте всички усилия, ако искате да постигнете това, което сте си поставили за цел.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Близнаци – Можете да получите много възможности за сътрудничество, които ще ви бъдат от голяма полза. Има вероятност да се появят някои дребни затруднения или разногласия в работата между вас и вашите колеги. Опитайте се да ги разрешите по мирен начин, без да създавате напрежение. Финансите ви бавно се подобряват, но не се отпускайте твърде много заради това. Погрижете се за разходите си, за да не изпаднете в дългове. Разочарованието от близки хора в заобикалящата ви среда ще повлияе на спада на вашата производителност.

Благоприятни дни –15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – Седмицата може да бъде нестабилна и променлива за мнозина. Опитайте се да се отпуснете малко, за да не пропуснете възможностите, които биха могли да се предоставят в кариерата ви. Можете да получите някои наистина хубави оферти, когато става въпрос за бизнес или работа, така че се опитайте да се възползвате максимално от тях. Не позволявайте на другите да влияят върху вас и вашите решения, доверете се на себе си, ако се стремите да постигнете това, което искате.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв – Нещата няма да изглеждат много добре в началото на седмицата, но в края й ще можете да сте готови да се изправите срещу някои проблеми. Финансите ви ще бъдат стабилни и любовният ви живот ще бъде много добър, което ще ви позволи да сте в добро настроение през по-голямата част от времето. Може да се появят само някои дребни конфликти или недоразумения в работата. Опитайте се да бъдете спокойни и запазете неутралност, за да избегнете неприятности. Също така е много важно да преразгледате някои от решенията си, за да не се стигне до възможни грешки.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Дева – Обмисляйте добре решенията си, защото бъдещето ви ще зависи от тях. Ще бъдете много продуктивни в работата, което ще ви позволи да напредвате с малки, но сигурни стъпки. Разногласия и недоразумения вероятно ще засегнат отношенията ви с хората на работното място. Не позволявайте на нещата да излязат извън контрол и направете всичко възможно, за да върнете мира и спокойствие във вашето сътрудничество. Погрижете се за финансите си и намалете ненужните разходи.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 20, 21

Везни –През тази седмица ще можете да изпълните някои от поставените задачи и цели, като същевременно ще получите нови възможности, които ще са от полза за работата ви. Доверете се на инстинкта си и ще бъдете възнаградени. Някои ще направят интересни инвестиции, които биха могли да им донесат добра печалба в бъдеще. Не са изключени редица неочаквани събития, както положителни, така и отрицателни. Някои от тях може да ви изненадат, но също така могат да ви подведат.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни –15, 16

Скорпион – Тази седмица ще бъде много благоприятна за промени, които най-накрая могат да ви направят щастливи. Не се оставяйте обаче изцяло на ентусиазма ви, който може да ви отведе в грешна посока и да ви накара да направите някои необмислени ходове, които могат пряко да повлияят на живота ви. Сътрудничеството ви с колеги от работа може да бъде доста добро и някои от тях биха могли да ви помогнат много при реализирането на вашите идеи. Вашите финанси изискват много внимание. Опитайте се да намалите разходите си и да стабилизирате паричните си потоци.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Стрелец –Само упорита работа и умни ходове могат да ви помогнат да постигнете целите си. Използвайте доброто си настроение и добрата си енергия, за да направите нещо полезно, което може да улесни работата ви. Много представители на този знак най-накрая биха могли да намерят начин да подобрят финансите си. Важно е да сте дисциплинирани и да намалите разходите си. Бихте могли да получите шанс да популяризирате някои от идеите си тази седмица. Не се опитвайте да бъдете първи, не се опитвайте да изпреварите всички – важното е да се забавлявате и да правите всичко спокойно и премерено.

Благоприятни дни –15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Само търпението и последователността ви помагат да организирате живота си. Планирайте внимателно стъпките си и изпълнявайте тези планове само когато сте сигурни, че ще успеят. Трябва да сте по-организирани и внимателни в действията си. Бъдете търпеливи и накрая всичко ще си дойде на мястото. Вашият път води към успеха, не позволявайте на нищо да ви разсейва и отклонява. Самочувствието и оптимизмът ви помагат на всяка крачка и никакво препятствие не може да ви уплаши.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Тази седмица ще ви донесе много оптимизъм и позитивно настроение. Най-накрая ще можете да направите планове, които биха могли да ви приближат към постигне на целите си. Завършете всичките си ангажименти навреме и предприемете смели стъпки, ако искате да успеете, но бъдете готови да се справите с някои проблеми, които могат да възникнат. Планетите ще бъдат благосклонни към вас, което ще създава благоприятни условия за вашето развитие. Вашите финанси не са това, което искате да бъдат в момента, но има надежда нещата да се променят.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Риби – Тази седмица може да донесе много възходи и падения за хората, родени под този знак. От една страна, лесно ще се справите с многото въпроси, докато от друга страна може да срещнете препятствия в реализирането на други неща. Общуването с колеги може да бъде трудно, така че е важно да останете спокойни и да избягвате конфликти на всяка цена. Възможно е да има някои пречки при реализирането на вашите планове, но не се разстройвате за това. Някои от вас могат да очакват увеличение на доходите.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 20, 21 /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648