Седмичен хороскоп от 13 до 19 септември 2021 г.

Хороскоп 12.09.2021 22:37 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 13 до 19 септември 2021 г.

Овен – Ще бъдете много нервни и натоварени. Особено на работното място можете да се включите в ненужни и безполезни спорове. По-скоро се успокойте, бъдете смирени и изчакайте нова възможност. Ще бъдете напълно объркани от действията и думите на някой човек. Обмисляйте внимателно всяка своя крачка и не давайте повод за сплетни на недоброжелателите си. Ще придобиете усещането, че сте привлекателни и интересни за противоположния пол, което ще ви повдигне самочувствието и самоувереността.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Телец – Марс в шести дом ви дава необичайно високо количество енергия, която можете да използвате за работа и активни действия. Количеството работа, което можете да свършите сега, е впечатляващо. Мнозина ще започнат да мислят за стартиране на собствен бизнес. Погрижете се за себе си и бъдете предпазливи за наранявания, треска и емоционално напрежение. Внимавайте повече за това, което ядете; здравословната диета ще подобри храносмилането ви и цялостното здраве.

Благоприятни дни – 15, 16, 19

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Близнаци – Ще бъде добра седмица за изследователска работа и духовно развитие. Умът ви ще бъде отворен, възприемчив, любопитен и бърз и няма да спирате пред каквито и да е препятствия, което ще ви позволи по-задълбочено вникване в нещата и действията – своите и чуждите. Ще трябва да сте готови всеки миг да се приспособявате към новите ситуации. В привичният ход на събитията ще се вплете и нова тема. Старайте се да не бъдете твърде взискателни в отношенията си и най-вече към партньора си.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

 

Рак – Седмицата ще започне доста дейно, но после ще има постепенен спад в активността ви. Не се напрягайте, ако се почувствате неразположени. Любовната зона не се влошава за вас. Планетата на любовта ви подкрепя, но само ако сте прекратили предишни връзки. Ако сте внесли радикални промени по тези въпроси през предходния период, идва леко освежаване. Животът и страстта се пробуждат във вас, така че е време да бъдете активни в новите отношения, скоро е възможно да се появи някое интересно лице във вашето обкръжение.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни –15, 16

 

Лъв – На работното място ще почувствате, че личната ви сила и енергия постепенно се увеличават. Седмицата ще бъде благоприятна за амбициите ви и реализация на желанията. Ще ви бъде по-лесно веднага да помислите за нови планове. Успешно ще разрешите или завършите важно действие. Ако в личен план във връзката ви са се появили противоречия, старайте се да не наливате масло в огъня, а да изгладите нещата по мирен път.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Дева – Вземете нещата здраво в свои ръце и скоро животът ви ще започне да се променя по начина, по който искате. В средата на седмицата или през втората половина може да ви очакват някои бюрократични въпроси, които няма да ви развеселят, особено ако всичко това се проточва дълго време. Бъдете търпеливи и се опитайте да ги премахнете по всякакъв начин. Не е изключено да се появят проблеми със здравето или в работата.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

 

Везни – „Предпазливост и внимание” трябва да е вашето мото през тези дни. През тази седмица нямате право на никакви грешки. Те могат да ви струват твърде много. С вашето обаяние и откритост можете да получите лесно каквото желаете. Силното ви присъствие ще оставя силен отпечатък у другите. Възможно е да осъществите ново интересно запознанство с възможно романтично продължение. Намирате се в светлата страна на своя живот. Отърсете се от всичко старо и проблемно.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Скорпион – Щастието и хармонията ще бележат тази седмица; особено ще се чувствате добре у дома и със семейството си. Отношенията с роднините, особено с родителите ви, ако ги имате, ще бъдат много положителни. Може да имате възможност да подобрите финансовото си състояние, като продавате или купувате недвижими имоти. Можете да решите да реновирате, да направите подобрения или да се преместите директно в нова къща или апартамент. Възможно е да увеличи с нов член семейството.

Благоприятни дни – 15, 16, 19

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Стрелец – Трябва да работите за укрепване на семейните си отношения и връзките си с роднини. Можете също така да решите да направите промени в дома си - обновяване, реорганизация или почистване. Животът е красив и просто чака да го изживеете. На ваше разположение е изобилие от положителна енергия, за която би било много жалко да я оставите неизползвана. Не зацикляйте върху малките неща, които не са важни. Съсредоточете се върху това, което ви прави щастливи.

 Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

 

Козирог –– Време е да разширите хоризонтите си! Транзита на Слънцето във вашия девети дом обикновено носи нови открития. Може да имате желание да търсите смисъла на живота и ще бъдете отворени за нови алтернативни възгледи. Подходящо е да пътувате на по-дълги разстояния и да се запознаете с различни култури. Ако не пътувате никъде, можете да очаквате повече взаимодействия с хора от други страни или различен произход.  Освен това е идеално време за самообразоване. Внимавайте да не бъдете груби и нетолерантни към другите.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни –15, 16

 

Водолей – В следващите дни ще бъдете бодри, енергични и изпълнени с повече оптимизъм. Сами ще се удивлявате на собствения си потенциал и лекотата, с които ще управлявате ситуациите. Вашите действия и планове изглеждат много логични, но е желателно да не упорствате в усилията си да отстоявате своя авторитет и компетентност, особено в присъствието на по-сведущи по тези въпроси хора. Каквото и да правите, помнете, че не винаги и не във всичко може да сте прави. Някои от приятелите ви предявяват претенции - възможно е това да е просто ревност или завист.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Риби – Венера във вашия девети дом е чудесна за приключения, екскурзии в чужди страни, но и на места, където никога не сте били досега. Може да се изненадате от красотата на места, които са близо до вас, но които никога не сте имали време да видите. Ще прекарате чудесно, ако сега отидете на почивка. Ще ви привличат независими и забавни хора, с които можете да споделите много необичайни преживявания. Помислете внимателно на кого и на какво ще отделите най -много енергия и внимание.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 19/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448