Седмичен хороскоп от 13 до 19 ноември 2023 г.

Хороскоп 11.11.2023 21:43 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 13 до 19 ноември 2023 г.

Овен

Още от началото на седмицата ще се радвате на жизнерадостно настроение и прилив на енергия. На този фон и деловите въпроси ще се решават много лесно. В понеделник са възможни неприятни изненади и е твърде вероятно плановете Ви да бъдат нарушени. В сряда не е изключен конфликт с човек от близкото Ви обкръжение, предизвикан от стремежа Ви да раздавате шефски указания и да се правите на ръководител. В петък ще е добре да си отдъхнете и да разпуснете в компанията на близки приятели. През почивните дни потърсете подкрепа от влиятелни хора, в това число и финансова.  

Телец

Важното за сега е да не се отклонявате от набелязания курс и да не се отказвате от това, което сте си намислили.Ако не мързелувате, ще можете да постигнете блестящи резултати в своята дейност. Във вторник бъдете внимателни и предпазливи, тъй като момента няма да е благоприятен за опити за правене на кариера. В сряда ще можете да се справите с много неща и да успеете да приключите с важен проект, но емоционалното Ви състояние ще бъде нестабилно. За събота не планирайте сериозна работа. Помагайте на своите близки по вълнуващи ги въпроси и знайте, че така ще укрепите своя авторитет.

Близнаци

Ще се наложи много и интензивно да работите, но проектите и възложените Ви задачи ще бъдат интересни и почти веднага ще си дадете сметка,че с всичко се справяте едва ли не мигновено, а нещата сякш се случват в дижение. Емоционалното напрежение ще спадне в сряда. Втората половина, в сравнение с първата, ще бъде по-спокойна и уравновесена. Вероятни са интересни срещи и полезни запознанства, както и любовни срещи и приятна приятелска компания.

Рак

Седмица е изключително подходяща за начало на нов проект и за реализация на Вашите таланти. Ще са Ви нужни търпение и обективност към себе си, за да може да оправите малките неточности.  Без това не бихте могли да вървите напред. Да се справите с тази задача съвсем няма да е лесно, тъй като душата Ви ще тегли напред и съвсем няма да и се иска да изчака ръцете да завършат детайлите на започнатото. Още веднъж ще се убедите, че сте нужни и незаменими. Най-успешния Ви ден ще бъде петък.

Лъв

През тази седмица няма да е зле да си дадете сметка за собствените си сили и възможности, а това, от което е хубаво да се ръководите е максимата, че ако искаш нещо да е свършено добре, най-хубаво ще бъде, да си го свършиш сам. В понеделник св възможни кратки пътувания или отиване в командировка. В четвъртък близки хора може да Ви откажат на важна молба и затова е добре да се запасите с тежки аргументи и да се постараете да ги убедите, а не да се опитвате да им нареждате. В петък някаква приятна новина ще промени плановете Ви, и разбира се - за добро. През почивните дни е добре да се заемете с  уреждането на дома си, включително и с изхвърляне на ненужните неща.

Дева

Периодът може да Ви осигури подходящи условия за практическа и интелектуална дейност, но не забравяйте за започнатите преди и незавършени отдавнашни работи. Своевременната проява на инициатива на работното място ще Ви помогне в правенето на кариера. Вторник е един от най-важните и отговорни дни - постарайте се всичко да планирате, и непременно ще успеете. В събота е по-добре да поканите гости, отколкото да ходите някъде.

Везни

Започва една интересна седмица за всички , които самоотвержено водят семейния кораб през всички бури. През тази седмица се ориентирайте към нов курс. Ако дълго и напрегнато сте работили, пътуване, с цел почивка, заедно с близките Ви, ще е най-добрия начин за разтоварване. Сряда е просто разкошен ден за голяма придобивка. Дори и покупката на жилище през този ден би била попадение в деятката. В края на седмицата тенденцията ще бъде същата, но ще се занимавате с по-дребни и маловажни неща.

Скорпион

Ще се наложи доста напрегнато да работите, за да постигнете желания успех, но пък ще имате шанс да се издигнете в службата. Не се притеснявайте да проявявате смелост и настойчивост в любовните отношения. Сега сте в прекрасна физическа и интелектуална форма, и няма да е зле максимално да се възползвате от това. В сряда не губете време за спорове. Може да се разочаровате от отношенията с деловите партньори, тъй като техните позиции може да са в разрез с Вашите планове и очаквания. Най-важното е, да запазите спокойствие и да не си правите прибързани изводи.

Стрелец

Отдавна не сте били така активни и нетърпеливи, каквито ще бъдете през тази седмица. Настроението Ви ще се подобри, а общият Вии тонус ще се увеличи. Само си спомнете, че не трябва да се бяга не толкова бързо, че да сте преди локомотива, защото в противен случай нито колегите, нито семейството ще успеят да бъдат на равно с Вас! На работното място успехът Ви ще зависи от заинтересовността към евентуалните резултати и готовността Ви да проявявате инициативност. Петъчният ден  може да Ви донесе  свобода на действие, но не забравяйте за границите за приличие...

Козирог

Ще успявате с много неща, особено ако съчетавате полезното и приятното. Благодарение на своята общителност и дипломатичност ще успеете да оправите нужните връзки както в деловата, така и в личната сфера. По-грижливо и внимателно се отнасяйте  към семейството си. В четвъртък има вероятност за напрегната ситуация в работата и затова през този ден е по-добре да се занимавате с довършване на започната работа, а не да се захващате с каквото и да било ново. През почивните дни се постарайте да се наспите и да си отпочинете.

Водолей

Седмицата предразполага към успех в правенето на кариера. За да не изпуснете така дълго чакания приятен момент, не губете време, а проявете максимално трудолюбие и работоспособност. Ръзможно е да се наложи да пронебите кръга си на общуване. Сряда е идеален ден за пътуване, а в четвъртък е възможно да възникне ситуация, при която да се наложи да защитавате своите интереси. В събота са възможни неочаквани събития, които да променят личния Ви животкъм по-добро.

Риби

За Вас настъпва звезден час, стига само да сте делови човек и да не се страхувате да поемате отговорност. Само така ще можете да разкриете творческия си потенциал и да укрепите материалното си положение. Възможни са някои усложнения и препятствия към постигане на целта, която сте си поставили ( във вторник). В събота от Вашата помощ и подкрепа ще се нуждаят роднините. Неделния ден оставете за себе си: не се напрягайте, идете с приятели на чай и си починете до насита.

CHF CHF 1 2.04563
GBP GBP 1 2.31259
RON RON 10 3.92982
TRY TRY 100 5.55708
USD USD 1 1.82583